• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Teov kamp sve jači, "potpisali" poznati treneri!

Autor mondo.rs

Kamp koji će ovog leta pokrenuti naš sjajni košarkaš sve je jači. Krstić, Veličković, Bogdanović, Bjelica, Trifunović, Đokić, Vukoičić, Jovanović... Svi oni će raditi s klincima na Srebrnom jezeru.

 Teov kamp sve jači, "potpisali" poznati treneri! Izvor: MN PRESS

"Teo4" kamp, koji će ovog leta pokrenuti kapiten naše reprezentacije i jedan od najboljih košarkaša Evrope u poslednjih deset godina, Miloš Teodosić, sve je jači.

Teo je u intervjuu za MONDO već najavio da će polaznici kampa, dečaci uzrasta od 10 do 16 godina, raditi po specijalnom programu koji je on osmislio, u saradnji sa stručnjacima iz raznih oblasti, a kako se leto približava tako i raste broj poznatih trenera i košarkaša koji su najavili dolazak i rad s polaznicima.

Smene:

Prva: 10. - 18. jul;

Druga: 18. - 26. jul;

Treća: 26. jul – 3. avgust;

Četvrta: 3. - 11. avgust;

Vlada Jovanović, Vlada Vukoičić, Vladimir Đokić i Aleksandar Trifunović "potpisali" su za "Teo4" i biće četvorica glavnih trenera u četiri nedelje trajanja kampa, a s obzirom na to da će naša seniorska reprezentacija od 4. do 9. jula igrati kvalifikacije za Olimpijske igre u Riju, u Beogradu, odmah po završetku takmičenja i, nadamo se, plasmanu "orlova" na najveći turnir u svetu sporta, Teodosić i ostali asovi pridružiće se klincima na Srebrnom jezeru gde ubrzano traju radovi na izgradnji sportskog centra.

Sa Teodosićem u kamp bi trebalo da dođu Bogdan Bogdanović, Nemanja Bjelica, Nenad Krstić, Novica Veličković i još nekolicina naših asova...



 "Izuzetno sam zadovoljan zbog činjenice da će takvi treneri raditi sa decom na mom kampu 'Teo4', jer mislim da je dobar stručni rad osnova uspeha, uz talenat naravno. Verujem da će deca na kampu imati mnogo toga da nauče. Hvala svim stručnim licima koja daju i davaće doprinos u stvaranju, odnosno rastu kampa", rekao je Teodosić.

"Vidimo se u julu na kvalifikacijama, pa na Srebrnom jezeru".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC