• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Džordan tešio svoje, pozdravio i Ajversona

Autor mondo.rs

Najbolji košarkaš svih vremena ušao je u svlačionicu Severne Karoline nakon njenog dramatičnog poraza u finalu NCAA turnira. Video se i sa budućim članom Kuće slavnih.

Vilanova je novi NCAA šampion, Severna Karolina tuguje.

U jednom od najdramatičnijih finala koledž košarke, prvak je postao tim koji je pogodio trojku uz zvuk sirene i tako izazvao delirijum u svom kampusu.

Ovako je to izgledalo:

Majkl Džordan, legenda Severne Karoline, kojoj je 1982. doneo titulu, šutem za pobedu protiv Džordžtauna Patrika Juinga, uživo je gledao nastup "svog" tima u finalu i burno proživljavao dramatičnu završnicu.

Na njegovu žalost, Kris Dženkins pogodio je šut za tri uz zvuk sirene, vredan titule, čime su Tar Hilsi ostali bez trofeja.

"Em-Džej", najbolji košarkaš u istoriji, rekao je prijatelju posle Dženkinsovog pogotka da je to bio "dobar šut" (good shot). Pogledajte.

Majkl Džordan
Izvor: YouTube

Odmah posle utakmice, "Air" je otišao u svlačionicu Severne Karoline i pružio podršku ekipi. Krilni košarkaš Brajs Džonson otkrio je šta je Džordan govorio timu.

"Samo je rekao da je ponosan na sve nas i da je ponosan što je Tar Hil... Takve stvari. Jednostavno, želeo je da ishod bude drugačiji. Mnogo nam znači njegova podrška. On je jedan od najvećih koji su igrali ovu igru. Čast je reći da pripadam ovom timu, zajedno s njim", rekao je Džonson.

Iste večeri, "Em-Džej" je sreo i Alena Ajversona, za koga je juče zvanično objavljeno da biti deo sledeće grupe koja će ući u Kuću slavnih u Sprinfildu. 

Džordan je ušao u autobus nekadašnjeg rivala i rekao mu "Mali, čestitam".

...
Izvor: YouTube

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC