• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Test duel u Železniku: Mega izgubila od FMP-a

Autor mondo.rs

U subotu uveče, kontrolni meč superligaša odigran je i u dvorani FMP-a.

 Test duel u Železniku: Mega izgubila od FMP-a Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

I ova i sve aprilske subote proći će bez utakmica Superlige, koja će početi tek u maju, a takva situacija primorala je domaće klubove na seriju kontrolnih utakmica.

Ovog vikenda, prvi kontrolni meč superligaša odigran je u dvorani Sport Eko, gde je Partizan bez prisustva publike pobedio Tamiš, a drugi test organizovan je u Železniku, gde je FMP savladao Mega Leks.

Osvajač Kupa Srbije i jedini tim koji će uz Zvezdu imati takmičarske obaveze pre Superlige, odmerio je snagu i formu sa "panterima" i izgubio u dvorani u kojoj treniraju oba tima.

FMP je pobedio vlasnika "Žućkove levice" rezultatom 75:69, a prvi čovek Mega Leksa Miodrag Ražnatović objavio je da je najefikasniji igrač utakmice bio Filip Čović, sa 21 ubačenim poenom. Uz plejmejkera, među igračima iz Železnika istakao se i Dejan Davidovac (na slici levo), koji je postigao 16 poena.

Na drugoj strani, Dejan Milojević je očigledno rotirao sastav, lišen pomoći odranije povređenih igrača. U takvoj situaciji, najefikasniji igrač Mege bio je Đorđe Simeunović (na slici desno), sa 16 poena kraj svog imena, dok je mladi hrvatski centar Ivica Zubac ubacio 13, koliko je sabrao i debitant, crnogorski plejmejker Petar Popović.

Mega je i ovaj meč odigrala u sklopu pripreme za finale ABA lige, u kojem će od 29. aprila igrati za šampionsko prstenje regionalnog takmičenja.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC