• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

KSRS: Bajić selektor i tačka

Autor mondo.ba

Košarkaški savez Republike Srpske čvrsto stao uz Dragana Bajića.

 Košarkaški savez republike Srpske želi Dragana Bajića na mjestu selektora BiH Izvor: MN PRESS

Dragan Bajić, trener Igokee ili nekadašnji reprezentativac Hrvatske i trenutno trener Cibone Damir Mulaomerović,pitanje je ko će biti selektor reprezentacije Bosne i Hercegovine.

Odluka je prolongirana par puta. U utorak u Sarajevu je nova sjednica Upravnog odbora, nakon koje će biti održana i skupština KSBiH.

Izvršni odbor Košarkaškog saveza Republike Srpske je jasan oko izbora selektora, Dragan Bajić je bolje rješenje od Damira Mulaomerovića.

" Izvršni odbor KSRS i dalje je  pri čvrstom stavu da je Dragan Bajić bolje rješenje. S obzirom na trenerski kvalitetet i ostvarene rezultate. Ostaćemo pri tom stavu", rekao je Aleksandar Fulurija član Izvršnog odbora KSRS.

Fulurija je i predsjednik Košarkaškog saveza BiH i od skupštine očekuje da "aminuje" imenovanje Dubravka Barbarića na mjesto generalnog sekretara KS BiH.

" U utorak je Upravni odbor prije Skupštine KSBiH. Očekujem da skupština potvrdi izbor i imenovanje generalnog sekretara. Nadam se da će onda savez početi normalno da funkcioniše. Očekujem da ćemo i finansijski dobro proći sa novim generalnim sekretarom. Mislim da ćemo bez probema obezbijediti odlazak Kadetske reprezentacije ne Svjetsko prvenstvo. Nadam se i dobrom rezultatu", rekao je Fulurija.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC