• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Sretenović promoter 15. kampa "Three Points"

Autor mondo.ba

Proslavljeni košarkaš i trener Zoran Sretenović ovogodišnji je zvanični promoter košarkaškog kampa „Hypo Three Points“, koji će po 15. put od 27. juna do 08. avgusta biti održan na Jahorini.

  Nakon što su promoteri Košarkaškog kampa „Hypo Three Points“ u proteklim godinama bili su neki od najboljih evropskih i svjetskih košarkaških poput Vlade Divca, Žarka Paspalja, Predraga Danilovića, Raše Nesterovića, Miroslava Berića, Dušana Kecmana, Željka Rebrače i mnogih drugih, ove godine izbor je pao na Zorana Sretenovića.

Sretenović je sa splitskom Jugoplastikom osvojio tri vezane evropske šampionske titule, a sa nacionalnom reprezentacijom osvojio je dva evropska zlata.

"Čast mi je što sam ponovo dobio poziv da budem promoter ovog kampa, i želim iskreno čestitati organizatorima i Hypo banci na činjenici da uspjevaju održati visok kvalitet kampa već petnaest godina zaredom", rekao je Sretenović u Banjaluci.

Dragan Kovačević, predsjednik Uprave Hypo Alpe-Adria- Bank a.d. Banjaluka i Željko Krunić, predstavnik Organizacionog odbora košarkaškog kampa „Hypo Three Points“, potpisali su u četvrtak u Banjaluci, u sjedištu Hypo banke, ugovor o generalnom sponzorstvu 15. Međunarodnog košarkaškog kampa „Hypo Three Points“.

Željko Krunić, predstavnik Organizacionog odbora kampa zahvalio se Sretenoviću, istakavši da on kao i brojne druge košarkaške legende koje su promovisale kamp, jesu ta dodatna čarolija koja „Hypo Three Points“ kamp čini jedinstvenim na ovim prostorima.

„Uspjeh i samoodrživost kampa bila bi nezamisliva bez snažne podrške Hypo banke Banjaluka, koja s pravom nosi ulogu jednog od ključnih temelja uspjeha kampa", istakao je Krunić.

U proteklih četrnaest godina kroz ovaj košarkaški kamp prošlo je blizu osam hiljada dječaka i djevojčica iz Bosne i Hercegovine, zemalja regije, kao i djece iz drugih evropskih država.

Krunić je dodao da se ove godine očekuje dolazak preko 400 djece uzrasta od 6 do 16 godina, iz BiH, Crne Gore, Srbije, Makedonije, Slovenije, Belgije, Holandije, Francuske, Njemačke, Rusije i Turske.

Ovaj kamp za djecu i mlade, koji se petnaestu godinu zaredom održava na olimpijskoj ljepotici Jahorini, jedan je od najboljih u ovom dijelu Evrope, a Hypo banka je četnaestu godinu zaredom generalni sponzor.

"Gradimo jednu lijepu tradiciju, jer smo svjesni koliko je značajna uloga kampa u razvoju talenta kod mladih košarkaša. Našu poslovnu filozofiju direktnog, jednostavnog i pristupačnog bankarstva izgrađujemo u saradnji sa zajednicom u kojoj poslujemo. Upravokroz višegodišnju podršku ovom košarkaškom kampu Hypo banka je pokazala da ima karakter, da je partner na koga se može osloniti i računati, i da je spremna dijeliti svoj poslovni uspjeh sa zajednicom u kojoj djeluje.“, izjavio je Kovačević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC