• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Fener izbacio Galatu, svađa "Žoca" i Atamana!

Autor mondo.rs

Ekipa Željka Obradovića u praznoj hali "Abdi Ipekči" eliminisala velikog rivala iz plej-ofa.

Tim Željka Obradovića plasirao se u finale plej-ofa, pobedivši u utorak sastav Ergina Atamana, koji je večeras završio sezonu.

GALATASARAJ - FENERBAHČE 75:82 (23:15, 21:19, 17:24, 14:24)

U hali ispražnjenoj zbog pljuvanja najtrofejnijeg trenera Evrope, dva tima odigrala su borben derbi, u kojem je domaćin dva puta vodio po 12 poena.

Bogdanović "u civilu"

Na terenu su večeras bila dvojica srpskih igrača. Nikola Kalinić učestvovao je u pobedi Fenerbahčea sa 7 poena, 4 skoka i 2 asistencije, dok je Bogdan Bogdanović meč odgledao "u civilu", kraj klupe gostiju. Sa druge strane, Vladimir Micov bio je među najboljim strelcima domaćina sa 13 poena (po 15 su postigli Lazme, Guler i Mekalum).

Favorit je u odlučujućim momentima čvršćom odbranom i efikasnim napadom (Dikson 18, Mahmutohlu 16, Judo 12) stavio tačku na pobedu, polufinalnu seriju, ali i na Galatinu sezonu.

U ambijentu prazne dvorane čuli su se samo povici aktera i škripa patika, a temperatura je ipak podgrejana nakon utakmice, na sredini terena, gde su se posvađali treneri - Željko Obradović i Ergin Ataman.

Iako je teško moglo da se detaljno čuje o čemu su razgovarali, jasno su se čule Atamanove optužbe na račun srpskog stručnjaka, kojima je tvrdio da je iscenirao incidente na kraju prethodne utakmice.

Ataman
Izvor: YouTube


Naravno, Obradović je sve to demantovao i tražio dokaz, poručivši Atamanu, pred igračima i fotoreporterima, da je spreman da se povuče ako se dokaže da je bilo šta bilo iscenirano.

Podsetimo, Obradović je posle prethodne utakmice pljunut u lice, a rukovodstvo turske lige kaznilo je Galatasaraj novčanom sankcijom (17.000 evra) i zaključavanjem dvorane na dve utakmice.

Drugi deo te kazne Galatasaraj će odraditi na početku sledeće sezone, dok će Fenerbahče od večeras razmišljati o finalu, u kojem će mu protivnik biti Anadolu Efes. Ta serija biće odigrana na četiri pobede.

Fenerbahče je odmah nakon utakmice na svom zvaničnom Twitter profilu poželeo Galati "dobrodošlicu" u Evroligu, u kojoj će sledeće sezone igrati oba tima:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC