• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đorđević hvali odbranu, traži još veću ozbiljnost

Autor mondo.rs

Selektor Srbije o pobedi u generalnoj probi za kvalifikacioni turnir, ali i o kompletnom utisku o urađenom na pripremama.

 Đorđević hvali odbranu, traži još veću ozbiljnost Izvor: MN PRESS

Izvor: MN PRESS

Reprezentacija Srbije dočekuje finalnu borbu za Rio sa perfektnim skorom u kontrolnim utakmicama. Posle dva trijumfa nad Francuskom, "orlovi" su u utorak savladali i reprezentaciju Grčke i u dobrom raspoloženju usmerili svu pažnju narednom ponedeljku i početku turnira.

Selektor Aleksandar Đorđević napravio je posle večerašnjeg meča kratku analizu:

"Odigrali smo solidnu, dobru utakmicu. Odbrambeno izuzetno dobru. Ozbiljno smo odgovorili na par zahteva, pre svega u skoku i u kontroli skoka. Mislim da smo to jako dobro uradili, bez obzira na atletske karakteristike njihovih igrača. Imamo dobru agresivnost na lopti, malo nam fali saradnja u odbrani, ali to je normalno za ovaj period", rekao je on.

Potom je posebno naglasio:

"Ozbiljnost sa kojom prilazimo utakmicama i treninga moramo da podignemo na još veći nivo i van utakmica i treninga. Apelujem javno na sve nas da apsolutno koncentrisano, odmorno i sa velikom željom uđemo u taj predstojeći turnir".

Konstatujući da njegovi igrači na spoljnim pozicijama poseduju talenat, Đorđević je dodao i da će biti neophodno da se oni dovedu u optimalan fizički nivo koji je neophodan za borbu na nivou olimpijskih kvalifikacija.

Uz to, rekao je i da je zadovoljan igrom debitanata Marka Gudurića i Radeta Zagorca, kojima je večeras dao priliku da prvi put zaigraju za "orlove".

"Dali smo neke minute i igračima koji do sada nisu igrali. Sa moje strane ne mogu da budem nezadovoljan kako su igrali", podvukao je Đorđević i zaključio:

"Imamo veliku srčanost i cilj je da to pretočimo u pobedu nad Portorikom. Ništa drugo".

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC