• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đorđević: Verujem u UNICEF

Autor mondo.rs

Ambasador UNICEF-a posvetio je vreme između treninga i utakmica sa reprezentacijom da se zahvali partnerima koji podržavaju ovu inicijativu.

Aleksandar Saša Đorđević, ambasador UNICEF-a u Srbiji i selektor košarkaške reprezentacije Srbije, posetio je u četvrtak štand UNICEF-a u Ušće Shopping Centru i razgovarao sa predstavnicima ove organizacije angažovanim na regrutovanju redovnih donatora – članova Kluba prijatelja UNICEF-a.

Ambasador UNICEF-a posvetio je vreme između treninga i utakmica sa reprezentacijom da se zahvali partnerima koji podržavaju ovu inicijativu, kao i građanima koji svojim mesečnim donacijama doprinose u stvaranju društva koje poštuje dečija prava i podstiče razvoj svakog deteta.

"Verujem u misiju UNICEF-a i smatram da je ono što UNICEF radi u Srbiji izuzetno važno za najvredniji resurs koji imamo – našu decu. Zahvalan sam građanima i kompanijama, koje redovnim donacijama i ulaganjem u decu, zajedno sa nama učestvuju u razvoju našeg društva. Za svega dva meseca koliko UNICEF sprovodi ovu inicijativu u Ušće Shopping Centru, Klub prijatelja UNICEF-a dobio je 135 novih članova", rekao je Đorđević.

On je naglasio da ni u jednoj velikoj borbi ne možemo da pobedimo sami – ni u košarci, ni u životu. Zbog toga je uspostavljen Klub prijatelja UNICEF-a. On nas okuplja, snaži i bodri u naporima da stvorimo uslove za srećnije odrastanje svakog deteta u Srbiji.

"Važne karike u našem uspešnom timu su redovni donatori, zatim mladi ljudi koji vredno i požrtvovano rade na UNICEF-ovim štandovima, ali i institucije - šoping centri koji nam ustupaju prostor i banke koje obezbeđuju najefikasnije bankarske usluge za redovne mesečne donacije", istakao je Đorđević i još jednom pozvao pojedince, sve banke i institucije da se uključe u tekuću kampanju i podrže rad UNICEF-a u Srbiji.


Akcija prikupljanja redovnih donacija za programe koje UNICEF sprovodi u Srbiji, u Ušće Shopping Centru je počela u maju ove godine.

Posetiocima štanda sa računima u Societe Generale, Komercijalnoj ili Intesa banci je omogućeno da popune zahtev za trajni nalog, i da tako bez fizičkog odlaska u banku, postanu redovni donatori, odnosno članovi Kluba prijatelja UNICEF-a.

UNICEF se širom sveta finansira isključivo iz dobrovoljnih donacija – vlada, vladinih agencija, fondacija, korporativnog sektora i pojedinaca. U našoj zemlji UNICEF sprovodi sveobuhvatne i dugoročne programe koji su usmereni na podršku državi da obezbedi zdravo odrastanje svakog deteta, optimalan razvoj u ranom detinjstvu, kvalitetno i inkluzivno obrazovanje, odgovarajuću socijalnu zaštitu dece i porodica, kao i socijalno uključivanje marginalizovane dece i adolescenata.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC