• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Raduljica: Zbog Jokića ću bataliti košarku

Autor mondo.rs

Stameni reprezentativac Srbije izjavio da su plasmanom na Olimpijske igre "orlovi" dosanjali san i da se neće zaustaviti. Mnogo hvale za igru celog tima, a posebno za igrača Denvera

 Raduljica: Zbog Jokića ću bataliti košarku Izvor: MN PRESS

Košarkaši Srbije uspeli su da ispune prvi i osnovni cilj ovog leta. Izborili su plasman na Olimpijske igre u Riju trijumfom na kvalifikacionom turniru u Beogradu.

Posle 12 godina srpski košarkaši igraće na Olimpijskim igrama, pošto su dosanjali san o kojem maštaju od 2014. godine.

"Deluje da je to kratak period, ali za nas koji smo na okupu nije baš bilo tako. Ostali smo zajedno i posle napornih sezona, povreda i to to se pokazalo i na turniru u Beogradu. Stvarno sam sanjali plasman na Olimpijske igre. Svi znaju da nisam euforičan, ali ovo je stvarno fenomenalno. Čekali smo tu kartu za Rio i nećemo sada da stanemo. Volim ove momke, kao i sve u stručnom štabu i hvala im što su mi pomogli da ostvarim san", ispričao je za "Alo" Miroslav Raduljica.

BRAZIL

"Nikada nisam bio u Brazilu, a to je destinacija iz mojih snova. Sada smo uspeli da se izborimo da stignemo i tamo"

On je rekao da će Srbija u Riju pokušati da napravi dobar rezultat, jer ima kvalitet za to.

"Imamo pravo da se nadamo. Veoma dobro rešavamo sve probleme sa kojima se suočavamo, imamo odličnu atmosferu i možemo još da unapredimo našu igru. Ovaj turnir je bio možda i najbolja priprema za sve što nam sledi. Igra je bila sjajna, ali ima još prostora da je poboljšamo".

Izvor: MN PRESS

Raduljica je ponovio da zaista uživa u radu sa svim saigračima, da voli da provodi vreme sa njima, da mu uz njih ništa ne pada teško, jer su "njegova porodica", ali je jednog posebno izdvojio.

"Nikola Jokić ne igra košarku, on se igra sa protivnicima. Proglašen je za najkorisnijeg igrača turnira. A ko bi drugi mogao da bude MVP? Bio je najbolji, čak mi je oteo i onaj 'glupi' koš preko glave i sada stvarno moram da batalim košarku. Šalim se, naravno. On je sjajan momak, obožavam da ga gledam, a još više da igram sa njim", nije štedeo reči hvale na račun mladog Jokića Raduljica.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC