• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kalinić: Prijao je odmor, sad sledi najvažnije

Autor mondo.rs

Reprezentativac Srbije napominje da su igrači napunili baterije i da na Kopaoniku nastavljaju udarnički rad za Rio

 Kalinić: Prijao je odmor, sad sledi najvažnije Izvor: MN PRESS
Nikola Kalinić
Izvor: MN PRESS

Nikola Kalinić rekao je da je ekipi prijao kratak odmor koji im je selektor Aleksandar Đorđević dao nakon što su izborili plasman na Olimpijske igre i dodao da saigrači i on spremno dočekuju nastavak priprema.

"Prijao nam je ovaj kratak odmor, predah od nekoliko dana. Napunili smo baterije i spremni čekamo najvažniji deo priprema i najvažniji deo ovog leta", rekao je Kalinić.

On je naveo da Srbiju očekuje težak posao tokom leta u Brazilu, gde će na olimpijskom turniru igrati u grupi A sa selekcijama Francuske, SAD, Venecuele, Kine i Australije.

"Ne može ni da bude lako, učestvuje 12 najboljih ekipa na svetu. Ako je za neku utehu, kao što smo pričali i pred Svetsko prvenstvo u Španiji, teža grupa znači za neku nijansu lakši žreb kasnije. Ako odradimo stvari u grupi kako treba, mislim da će nam posle biti malo lakše", rekao je Kalinić.

I Nikola Jokić ističe da je Srbija spremna da u najboljem izdanju otputuje u Rio, uz napomenu da se se raduje utakmici protiv selekcije SAD.

"Neka, da vidimo kakvi su i oni, da igramo sa najboljima na svetu. Što da ne? To je i cilj - igramo da bismo igrali sa najboljima, da pobedimo najbolje. Biće sigurno zanimljivo. Nama je cilj da prvo prođemo grupu. Posle će nas i u četvrtfinalu čekati jak protivnik jer u drugoj grupi ima pet izuzetnih reprezentacija", naveo je Jokić.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC