• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Đorđević: Ovo je naša igra!

Autor mondo.rs

Selektor Srbije smatra da smo zaslužili da Bogdanovićev šut za produžetak protiv SAD prođe kroz obruč. Zamerke na prvih pet minuta.

Aleksandar Đorđević izjavio je da njegovi igrači treba da budu ponosni na to kako su odigrali meč 4. kola A grupe olimpijskog turnira protiv selekcije SAD.

"Ja i dalje mislim da možemo bolje. I dalje verujem. Mislim da je ovo bila ohrabrujuća igra i da će mnogo značiti momcima. Ovo je potvrda nečega što smo radili. Igrali smo na način na koji treniramo, ovo je naša igra", rekao je na konferenciji za novinare.

Srbija je loše počela utakmicu, ali je na kraju imala šansu da izbori produžetak, ali Bogdan Bogdanović nije pogodio šut za tri poena.

"Šteta što taj šut nije ušao. Šteta, jer bi bilo zasluženo da je ušla. Momci mogu da budu ponosni na ono što su uradili... Znamo šta nas čeka, moramo sada da pobedimo Kinu".

Konačan rezultat 91:94 znači da su "orlovi" namučili Amerikance više nego Australija u prethodnom kolu, mada nijednog trenutka nisu bili u vođstvu.

Novinare je zanimalo i da li bi Đorđević posebno izdvojio nekog od svojih igrača.

"Izdvojio bih timski duh, uverenje u naše naše sposobnosti koje je raslo iz minuta u minut. Izdvajam i prvih pet minuta. Bilo mi je neshvatljivo da ne izađemo da se ne takmičimo", odgovorio je on.


Srbija će u poslednjem kolu igrati protiv Kine za plasman u četvrtfinale. Utakmica je na rasporedu u ponedeljak od 3.30 po centralnoevropskom vremenu. U tom terminu igrali smo i protiv Venecuele u prvom kolu.

Kina ima skor 0-4 (Srbija 1-3) i u petak je poražena od Australije 68:93.

"Igraju sa visokim petorkama, dobro postavljaju utakmice, mislim da rastu i da su pokazali da imaju potencijal. Ne smemo da se opustimo", upozorio je Aleksandar Đorđević.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC