• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mirko Novosel: Teodosić je luzer

Autor mondo.rs

Godine čine svoje ili hrvatski trener zaista tako misli, tek izjavio je da u svom timu ne bi voleo igrača kao što je Miloš Teodosić.

 Mirko Novosel: Teodosić je luzer Izvor: MN PRESS
Izvor: MN PRESS

Miloš Teodosić, momak sposoban da sa košarkaškom loptom uradio nešto što mnogi ne mogu i da zamisle, po rečima selektora Sjedinjenih Američkih Država, čuvenog Majka Kžiževskog, "najbolji evropski plejmejker kojeg je gledao protekle decenije", NIJE igrač kojeg bi Mirko Novosel voleo da ima u svom timu!?

Hrvatski trener, 1985. proglašen za najboljeg evropskog trenera, a od 2007. član Košarkaške kuće slavnih, ima 78 godina, pa je možda i to razlog ovakve izjave za slovenački Dnevnik.

"On je poseban tip igrača, koji nikada ne bih voleo da imam u svom timu. On je, nesporno, dobar košarkaš, ali je luzer. Nema pobednički mentalitet. Nekoliko puta je u svojoj karijeri izgubio evropsku titulu", rekao je Novosel.

Istina je da se Teodosić namučio da dođe do trofeja Evrolige sa moskovskim CSKA, ali je prošle sezone to i USPEO, a 2010. je bio proglašen za najkorisnijeg igrača takmičenja. Iste godine, kao i 2015. i 2016, izabran je u najbolju petorku Evrolige, dok je 2012. i 2013. bio u drugom timu...

Moguće je, ipak, da je ova izjava samo psihološka igrica iskusnog trenera pred četvrtfinalni duel Srbije i Hrvatske na Olimpijskim igrama u Riju.

Komentari 2

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

pop73

On je malo više ljubomoran, a ljubomora je jako teška bolest.

Дјуроa

Ovaj lupa mora da je senilan jadan ne bijo sta izjavi

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC