• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Miloje: Odlučiće Teo, rođeni pobednik!

Autor mondo.rs

"On je istinski majstor, ima košarku u malom prstu, iskusan je i rođeni pobednik. Njegova inspiracija će, ubjeđen sam, odvesti Srbiju među četiri najbolje ekipe na Olimpijskim igrama", kazao je Dejan Milojević pred meč sa Hrvatskom.

 Miloje: Odlučiće Teo, rođeni pobednik! Izvor: MN PRESS

Večeras niko u Srbiji i Hrvatskoj neće spavati.

I oni koji pokušaju da se suzdrže i prespavaju meč ove dve reprezentacije u borbi za polufinale, teško da će moći da spavaju od komšija kojima će televizor biti glasno pojačan, a povremeno će ih buditi i proslava nekih sjajnih poteza.


Mirko Novosel je svojom izjavom podigao strasti (govorio je o tome da je Teodosić gubitnik), dok je naš selektor Saša Đorđević pokušao da spusti tenzije i lepo je govorio o protivniku.

Dejan Milojević, jedan od naših najperspektivnijih trenera u Srbiji, dao je svoje mišljenje o meču za portal Presrs.ba. On kaže da su četvrtfinalne utakmice uvek najteže, ali da veruje da će nakon meča sa Hrvatskom sve biti po volji građana Srbije.

"U četvrtfinalnim utakmicama nemate pravo na grešku, jer ako pogrešite, ruše vam se snovi o medalji. To, naravno, utiče na psihu igrača, ali ubeđen sam da će Sale sa svojim saradnicima uspeti da pronađe dobitnu formulu i da će se Srbija plasirati u polufinale", rekao je on na početku razgovora za ovaj portal.

Izvor: MN PRESS



O Jokiću...

"Jokara je sjajan. Odigrao je maestralno kvalifikacioni turnir, a utakmica protiv SAD je pokazala koliko on, zaista, vredi. Vanserijski je talenat, spreman je svaki dan da uči kako bi bio još bolji, inteligentan... Jednom rečju kompletan igrač, koji će narednih deset godina biti nosilac igre reprezentacije Srbije. Sećam se da je 2013. godine, kada je došao u Megu, bio mršav kao grana, pa je imao poseban tretman kod našeg kondicionog trenera. Kada bih vam rekao da nije mogao da uradi ni deset sklekova, ne biste mi verovali... Ipak, brzo je napredovao, ojačao, a njegova sjajna tehnika i talenat su tek tada došli do punog izražaja. Više puta sam rekao, ali moram da još jednom - Jokić će uskoro postati NBA zvezda".

Srbija ima odličan bilans sa reprezentacijom Hrvatske, a za "kockaste" se može reći i da su blagi favoriti u ovom duelu pošto su se sa prve pozicije grupe "B" plasirali u četvrtfinale, dok je naša reprezentacija sa četvrte. Međutim...

"Gledajte, Hrvatska je veoma opasna. Ekipa koja osvoji tako tešku grupu, u kojoj su se nalazili Španija, Argentina, Litvanija i domaćin Brazil, zaslužuje maksimalno poštovanje. U naletu su, sada izgledaju kao tim i Srbija mora od starta utakmice da zaigra onako kako zna - čvrsto u odbrani i sa brzim protokom lopte u napadu", kazao je trener Mega Leksa.

Mirko Novosel je govorio o tome da je Miloš Teodosić gubitnik, ali Dejan Milojević naglavaša ono što i većina košarkaškog sveta misli - u pitanju je rođeni pobednik. Prema njegovom mišljenju upravo će on biti glavna razlika između dve reprezentacije.

"Košarka je kolektivni sport, bez timske igre nema ni uspeha. Ipak, u ovakvim utakmica odlučuje sve - voljni momenat, srce, taktika, ali i inspiracija pojedinaca. Na obe strane imamo vrhunske igrače, a po mom mišljenju ovaj dvoboj će odlučiti Miloš Teodosić. On je istinski majstor, ima košarku u malom prstu, iskusan je i rođeni pobednik. Njegova inspiracija će, ubeđen sam, odvesti Srbiju među četiri najbolje ekipe na Olimpijskim igrama", zaključio je Dejan Milojević.

Meč između Srbije i Hrvatske igra su između srede i četvrtka od 3.15

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC