• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Jokiću stiže nagrada, pravo iz Sombora!

Autor mondo.rs

Posle drugog tripl-dabla u nizu, naš košarkaš otkrio je američkim reporterima kakva ga nagrada za dobre igre očekuje narednih dana.

Nagrada za dva uzastopna tripl-dabla, a četiri za kratko vreme, stiže pravo iz – Sombora!

Posle Čikaga i Milvokija, gde je bodren velikim brojem naših zemljaka zabeležio dve fantastične prestave i predvodio Denver Nagetse do dve uzastopne pobede, Nikola Jokić imaće priliku da se odmori i "napuni baterije" u društvu…

"Moji roditelji dolaze, tako da se nadam da donose srpsku hranu…", otkrio je Jokić prethodne noći reporterima u Milvokiju, nasmejan i dobro raspoložen posle igre koja ga je lansirala na naslovnice američkih i ne samo američkih medija.

/JOKIĆ KROZ NOGE RIVALU/

Na pitanje o drugom tripl-dablu u 24 časa (takozvane "back-to-back" utakmice), rekao je…

"Bek-tu-bek pobede, to je dobro. To zvuči još bolje, da budem iskren", rekao je hladnokrvno Jokić i naglasio snagu protivnika na čijim parketima su Nagetsi zabeležili prilično ubedljive pobede, sa malim brojem primljenih poena.

"Naročito što se radi o Čikagu i Milvokiju, to su za nas bila dva veoma jaka protivnika".

O odbrani, koja u odnosu na prvi deo sezone deluje mnogo bolje, Jokić je rekao...

"Agresivni smo, pomažemo jedni drugima i to je razlika kada igramo dobru i lošu odbranu. Ako vidite da je neko 'izbačen' iz igre, morate da budete tu da ga pokrijete", prokomentarisao je i potom bio upitan za sve manji broj penala koji pravi, što mu je ujedno bila najveća mana početkom sezone.

"Da!", uzviknuo je, svestan da je napravio samo jedan faul za 30 minuta na parketu.

"Pokušao sam da napravim još jedan faul, ali su svi vikali: 'Ne, ne, ne', tako da nisam na kraju…", našalio se i potom, upitan da prokomentariše izjavu trenera Majkla Malouna da bi njegovi "lični" navijači, koje je upoznao u Čikagu i Milvokiju, mogli da putuju s Denverom širom lige, rekao...

"Možda, možda… Dobar je osećaj imati svoje ljude oko sebe, oni su zaista dobra publika. Lepo je igrati u takvoj atmosferi, deluje kao da igraš kod kuće, čuješ svoje ime s tribina, ljudi te zovu, zaista je kao kad si kod kuće…", opisao je Jokić 24 časa nakon što je američkim reporterima naglasio da je Čikago grad u kom živi veliki broj Srba.

Reportere je zanimao i Jokićev komentar na igru Džamala Mareja, koji je odmenio bolesnog Džamira Nelsona na poziciji plejmejkera.

"Dobro se snašao, bio je agresivan i dao nam je dosta energije u prvoj četvrtini", rekao je Jokić i dodao da je Marej pokazao da može i to da uradi, nakon što se istakao kao košgeter.

Jokić
Izvor: YouTube



Igrama u poslednje vreme, Jokić je "isprovocirao" saigrače, ali i reportere, da ga nazovu "tripl-dabl mašinom", što je bio nadimak i prve zvezde Milvokija, Janisa Adetokunba. Nakon što su ga Nagetsi zaustavili na 15 poena i devet skokova, novinar je upitao Jokića za rivala iz Grčke.

Šta ste pomislili posle susreta sa njim?

"Mi smo pobedili", rekao je Jokić kratko.

"Samo to sam video. Tripl-dablovi dolaze i prolaze, pobede su važne", ponovio je.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC