• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mladi Trebinjci gosti KK Crvena zvezda

Autor mondo.ba

Uoči evroligaškog duela Crvene zvezde i Himkija, beogradski velikan ugostio klince iz Košarkaškog kluba Leotar, rođene 2004. i 2005. godine.

Generacija 2004/2005. trebinjskog Leotara imala je priliku da bude gost KK Crvena zvezda, uoči evroligaškog duela "crveno-bijelih" sa Himkijem.

Mladi košarkaši iz Trebinja protiv svojih vršnjaka iz prestonice Srbije odigrali su i prijateljsku utakmicu, nakon čega je uslijedio obilazak Beograda.

Ipak, za sve klince sigurno najvažniji je bio sljedeći dan, tokom kojeg su u dvorani "Aleksandar Nikolić" imali priliku da gledaju evroligašku utakmicu.

Pred početak susreta, mladi košarkaši Leotara predstavili su se gledaocima u dvorani i pokazali šta znaju. Kasnije su iskoristili priliku da popričaju i fotografišu se sa prvotimcima Zvezde.

"Osmijesi na licima, ushićenje i uzdasi bili su potvrda koliko se Crvena zvezda i košarka vole u Republici Srpskoj. Veliki udio u tome ima i klub sa Malog Kalemegdana koji koristi svaku priliku za ovakva druženja i posjetu Zvezdašima u Republici Srpskoj. Sjajna saradnja između KK Crvena zvezda mts i KK Leotar će se nastaviti i u budućnosti. Malim šampionima iz KK Leotar želimo da nastave vrijedno da treniraju i da jednog dana budu i sami učesnici evroligaških utakmica", saopštio je beogradski velikan na svojoj internet stranici.

U Hercegovinu klinci iz Leotara su se vratili prepuni utisaka, ali i sa poklonima od KK Crvena zvezda.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC