• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Dobro" i "solidno" za Dušana Ristića

Autor mondo.rs

Nije hteo mnogo da hvali svog centra Milan Tomić posle trijumfa nad Krkom, kako to obično biva kod trenera - verovatno iz pedagoških razloga.

 "Dobro" i "solidno" za Dušana Ristića Izvor: MN PRESS

Milan Tomić može da bude zadovoljan novom pobedom svojih košarkaša.

Crvena zvezda je upisala i osmu pobedu od početka sezone - u isto toliko utakmica - pa je u hali "Aleksandar Nikolić" bez većih problema izašla na kraj s Krkom i ostvarila još jedan trijumf dvocifrenom razlikom (80:66).


Uz čestitke igračima na pobedi, Tomić nije ulazio u dublju analizu.

"Odigrali smo utakmicu s velikom rotacijom, s 12 igrača, tako da su svi imali minutažu i dali su doprinos u pobedi. Sada se okrećemo narednoj utakmici protiv Andore"
, saopštio je kratko trener Zvezde na konferenciji za medije.

Dušan Ristić
je odlično iskoristio minutažu koju je dobio usled problema s faulovima Maika Cirbesa i s deset poena i šest skokova, u trećoj i četvrtoj deonici meča protiv Krke, dao veliki doprinos u pobedi Crvene zvezde.

Bila je to njegova najbolja partija u dresu crveno-belih ove sezone, uz onu "premijernu" protiv Olimpije u četvrtfinalu Superkupa...

Na pitanje da prokomentariše nastup nekadašnjeg studenta Arizone - Milan Tomić je ovoga puta odlučio da bude "škrt" na rečima, pa je uz osmeh na licu kazao samo:

"Odigrao je dobro!".

Zvezda - Krka
Izvor: YouTube/ABA liga j.t.d.


Novinari su hteli da izvuku "još nešto" od novog trenera crveno-belih koji je na startu svoje samostalne karijere vezao osam pobeda u isto toliko utakmica, ali se Tomić "nije dao" i ovoga puta nije želeo posebno da hvali svoje igrače, verovatno iz pedagoških razloga.

"Odigrao je solidno!", dodao je Tomić dok je gledao u statistiku.

Gostujući trener Simon Petrov je kazao da je Crvena zvezda bila bolja i da je zasluženo slavila u hali "Aleksandar Nikolić", ali da iz ovog duela nose ipak pozitivno iskustvo.

"Pokazali smo sami sebi da možemo igrati s ovakvim suparnikom, ali trenutno su najbolja ekipa u ABA Ligi. Mislim da smo nešto dobro odradili, ako ništa drugo - mladi su nešto naučili iz ovoga. Naša prva ambicija je da opstanemo u ABA ligi", kazao je Petrov i potom kazao zbog čega misli da je Zvezda u ovom trenutku lider regionalnog šampionata.

"Mislim da igraju kao ekipa, pametno, neću sad ni da spominjem vrhunske igrače... Deluju već u ranoj fazi sezone kao ekipa i zato su dominantni".

Pratite nas i na Instagram profilu Mondo sport.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC