• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Spektakli na TV Arena sport za vikend!

Autor mondo.rs

Tokom predstojećeg vikenda, na programu Televizije Arena sport direktno će biti prenošeno nekoliko velikih sportskih događaja. Fudbal, košarka, derbi, ludnica u Argentini...

Kao uvod u izuzetno bogat sportski vikend u petak na programu Arene sport očekuje vas direktan prenos derbi utakmice Francuske lige: Sent Etjen - Lion.

A u subotu od 17 časova počinju da se nižu spektakli. Prvi je srpski košarkaški derbi koji će biti odigran u 9. kolu ABA lige Partizan i Crvena zvezda. I jedni i drugi žele da pobedom u najvažnijem meču srpske košarke zaleče evropske rane. Ovaj susret umnogome može da odredi dalji tok sezone jer i Trinkijerijev i Tomićev tim očekuje težak raspored u narednom periodu.

Sa košarke od 19 sati Arena sport prelazi na fudbal. U Nišu, drugoplasirani Radnički pokušaće da se suprostavi ideru domaćeg prvenstva, Crvenoj zvezdi. Nišlije su trenutno drugoplasirane, imaju četiri boda više od Partizana. Uvertiru u ovaj susret "odigrali" su čelnici dva kluba - Zvezdan Terzić i Ivica Tončev - večerom u jednom beogradskom restoranu.

Susret dana sledi odmah po završetku meča u Nišu. Dugo iščekivano finale između Boke Juniors i River Plate izaziva ogromnu pažnju fudbalskih zaljubljenika u celom svetu. U prvom meču finala Kopa Libertadores na "Bombonjeri" bilo je nerešeno (2:2), pa je jasno da će "prštati" u revanšu na "Monumentalu".

Ludilo! (VIDEO)

Istovremeno, u Buenos Ajresu se održava samit najutacnijih državnika sveta, što dodatno komplikuje ionako već tešku situaciju tamošnjih organa reda. Po nekim navodima želju da prisustvuje fudbalskom klasiku na "Bombonjeri"  izrazio je predsednik Rusije Vladimir Putin. Ne propustite spektakl dva najveća latino-američka kluba u borbi za trofej tamošnje Lige šampiona. Osim na terenu, bez dileme biće podjednako vruće i na tribinama.

Komentator Arena sporta Sreten Rašković garantuje vrhunski ugođaj tokom direktnog prenosa. Zanimljivo, njegov komentar utakmice je ujedno izabran za jedan od najboljih na planeti u izboru uglednog argentinskog sajta Tyc.

Nedeljni program Arena sport će otvoriti utakmicom Partizan - Dinamo Vranje. Izabranici Zorana Mirkovića su apsolutni favoriti u ovoj utakmici, međutim unapred dobijeni susreti su uglavnom najteži. Vranjanci trenutno drže "fenjer" Superlige i sigurno da bi im pozitivan rezultat u Humskoj što je svakako i nerešen ishod mnogo značio u daljoj borbi za opstanak.

Arena sport će u nedelju prenositi još jedan košarkaški derbi: Barselona - Real Madrid.

Blaugrana će početak utakmice dočekati na nogama kako bi pozdravila jednog od najvećih evropskih košarkaša svih vremena, Huana Karlosa Navara koji se penzionisao nakon dvadeset godina blistave karijere. Na klupi domaćih sedeće naš Svetislav Pešić.

Utakmicu iz prestonice Katalonije komentarisaće Edin Avdić i Nenad Kostić. Njih dvojica tokom boravka u Barseloni uspela su da urade nekoliko zanimljivih intervjua, pre svih sa Navarom i Pešićem. U danima koji slede priče sa velikanima igre pod obručima emitovaćemo u našem programu.

Još jedna fudbalska poslastica na programu je u sredu. Derbi Đenove, Đenova - Sampdorija. Vrela krv proključaće Ligurijom kada igrači oba tima istrče na teren. Na licu mesta biće Miloš Milićević koji će pokušati da nam prenese delić uzavrele atmosfere sa stadiona "Luiđi Feraris".

- PRENOSI NA TV ARENA SPORT - 

Petak:

FUDBAL: Sent Etjen - Lion (Arena sport 1, 21h)

Subota:

KOŠARKA (ABA Liga): Partizan - Crvena zvezda mts (Arena sport 1, 17h)

FUDBAL (Superliga Srbije): Radnički - Crvena zvezda (Arena sport 1, 19h)

FUDBAL (Kopa Libertadores, finale): River Plata - Boka Juniors (Arena sport 1, 21h)

Nedelja:

FUDBAL (Superliga): Partizan - Dinamo (Arena sport 1, 17h)

KOŠARKA (Endesa liga): Barselona - Real Madrid (Arena sport 1, 19.30h)

FUDBAL (Serija A): Đenova - Sampdorija (Arena sport 2, 20.30h)

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC