• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

M. Dabović: Marina mi je rekla "bavi se PROSTITUCIJOM"

Autor mondo.rs

Milica Dabović ponovo udarila na selektora ženske košarkaške reprezentacije Srbije Marinu Maljković, a sve zato što je nije uvrstila u tim za minulo Evropsko prvenstvo.

 Milica-Dabovic-o-Marini-Maljkovic Izvor: Mondo/Stefan Stojanović
Izvor: Mondo/Stefan Stojanović

Ženska košarkaška reprezentacija Srbije, uprkos mnogim pehovima, uspjela je da na svom tlu, osvoji bronzanu medalju na Evropskom prvenstvu.

Iako smo svi srećni zbog nove medalje za žensku košarku, ima i nezadovoljnih. A najglasnija je nekadašnja članica ovog tima Milica Dabović

. U toku turnira, ona je napala Marinu Maljković jer je nije pozvala u tim, iako tri godine ne igra.

Poslije takmičenja i osvojene medalje, Milica se nije smirila. Štaviše! Nastavila je istim, žestokim tonom.

Na svom Instagram profilu ocijenila je da je Srbija "MORALA" da ponovi uspjeh iz 2015. godine kada je osvojila zlato na EP, a tada je ona bila u timu. Iznijela je i tvrdnju da je Marina Maljković hladno odbila da je pozove u tim, prilikom njihovog susreta u Turskoj, rekavši joj: "Pusti košarku, bavi se prostitucijom".

"Da li je Srbija mogla bolje? Mogla je, ali nije. Pehar prvaka Evrope sam kao kapiten ponosno donijela u Beograd 2015. godine i zato sa punim pravom mogu sad da kažem: Zlato je ove godine moglo i moralo da ostane u našem Beogradu. Nije, jer na klupi imamo to što imamo, trenera koji pravi loše izmjene i donosi loše odluke. O ljudskim osobinama neću, mnogo toga ćete pročitati u mojoj knjizi", napisala je MIlica Dabović.

Odlučila je i da sa javnošću podijeli razgovor sa Marinom Maljković, koji je, tvrdi, vođen prilikom njihovog susreta prošle godine poslije utakmice Fenerbahče - Galatasaraj.

"Tada sam srela Maljkovićku, prišla, javila se, i ponosno izgovorila ove riječi: 'Šefice, želim da se vratim i igram za reprezentaciju u Beogradu, biću spremna. Želim da treniram i ginem na parketu, nađem tim! Srećna sam'. U jednom dahu mi je samo rekla da neću igrati za repezentaciju i da nema potrebe više da igram košarku. Između ostalog, pitala me je kako stojim finansijski. Rekla sam da se vraćam na teren poslije porođaja i da ću novac ponovo zaraditi svojim trudom i radm. Držala sam četvoromjesečnog sina u rukama. Takva kakva je, rekla mi je hladno: 'Mani se košarke, probaj sa prostitucijom ovdje u Turskoj da dođeš do para, pa ću te zaposliti za godinu, dvije'", tvrdi Milica Dabović i dodaje da se o njenim (Marine Maljković) "neljudskim kvalitetima može napisati enciklopedija.

Nezadovoljna je i stanjem u Savezu i tvrdi da je sabotiraju oko organizacije kampa za djecu.

"U Savezu sve funkcioniše po principu - ja tebi serdare, ti meni vojvodo. A koja smo mi gov** to mi znamo!", tvrdi Milica Dabović.

MONDO TV SA MILICOM DABOVIĆ

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC