• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trener Denvera: Jokić jedva čekao da dođe sa SP!

Autor mondo.rs

Šef struke Nagetsa govorio o načinu na koji je srpski selektor koristio Nikolu Jokića na Svjetskom prvenstvu.

Ovog ljeta, na Svjetskom prvenstvu u Kini, navijači Srbije očekivali su više i od reprezentacije i od Nikole Jokića, koji je stigao među "orlove" kao potencijalno najveća zvijezda turnira.

Međutim, niti je NBA superstar dostigao nivo na kojem je igrao u Americi, niti je ekipa Aleksandra Saše Đorđevića završila tamo gdje je željela i gdje su navijači maštali da je vide.

Dok počinju pripremne utakmice u Americi i dok se bliži početak NBA sezone (22. oktobar), trener Denvera Majk Meloun govorio je o Jokićevom ljetu i tom prilikom komentarisao i odluke doskorašnjeg selektora Srbije.

"Mislim da je to tamo bio razočaravajući nastup Srbije. Koristili su ga (Nikolu Jokića) na poziciji krilnog centra, uvodili su ga sa klupe... Mislim da je bio veoma uzbuđen da se vrati ovdje poslije tog iskustva. Ovdje mu odgovara sve - kako igramo i kako ga koristimo", rekao je Meloun.

Izvor: MN PRESS

Američki stručnjak, koji je u Štark areni ovog ljeta uživo gledao meč Srbija - Litvanija, rekao je da sve što je rekao nije "strijelica" ka Đorđeviću, mada je po svemu izrečenom - upravo to.

"Ovo nije udarac ka Srbiji i načinu na koji su ga oni koristili. Saša Đorđević je sjajan trener, ali mislim da je on (Jokić) uzbuđen zbog povratka i zbog nadogradnje onoga što smo uradili prošle godine. Sviđa mi se gdje se nalazi fizički, a još više mentalno", dodao je Meloun.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 1

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Jaaa

Griješite gospodine, jedva je čekao da ne ide u Kinu!!!

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC