• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Njihovi budžeti i naša publika - neuporedivo!"

Autor mondo.rs

Poslije sezone odsustva, košarkaši Crvene zvezde dočekali su beogradsku premijeru u Evroligi. I to protiv jednog od najboljih kontinentalnih timova - Fenerbahčea.

 Crvena-zvezda-Fenerbahce-najava-Milan-Tomic Izvor: MN PRESS, YORGOS MATTHAIOS/INTIME

U četvrtak u 19 časova, ekipa Milana Tomića zaigraće protiv sastava Željka Obradovića, a duel u Štark areni na Novom Beogradu označiće definitivni povratak najbolje evropske košarke u glavni grad.

U najavi tog meča, Obradović je izjavio da očekuje sjajnu atmosferu, Zvezda je apelovala da ne bude uvreda, već isključivo fer navijanja, a šef struke crveno-bijelih rekao je da će njegov tim dati sve od sebe da pokuša da pobijedi.

"Sutra igramo protiv jednog od najboljih evroligaških timova, Fenerbahčea. U posljednjih pet godina bili su stalno na F4, uzeli su Evroligu, igrali finala i uvijek imaju cilj da osvoje Evroligu. Ovog ljeta doveli su jednog od najboljih bekova u Evropi, De Koloa, tu su i Vesterman, kao i Slukas, koji je poznat svima kao isto jedan od najboljih bekova".

Komentarišući poziciju svog tima u Evroligi, Tomić je rekao da će energija sa tribina biti veliki adut njegovog sastava u sezoni 2019/20.

"Prošle sezone smo imali fenomenalnu godinu, osvojili smo ABA ligu i cilj nam je bio da se vratimo u Evroligu. Ove godine su to možda jači klubovi i finansijski i po imenima, ali naša prednost je 18.000 ljudi u Areni, što ne može da se poredi sa drugim ekipama", naglasio je on.

Zvezdin trener rekao je da će od svojih igrača tražiti 40 minuta maksimalne koncentracije.


"U Evroligi je i pad od dva minuta dovoljan da se izgubi utakmica. Moramo da odradimo svoj posao najbolje da bismo došli do pobjede".

Upitan za njegov prvi "domaći" meč u Areni, Tomić je podsjetio da je jednom imao priliku da bude akter utakmice u najvećoj dvorani u Srbiji - tada kao pomoćni trener Olimpijakosa.

"Bilo je 20 hiljada ljudi, to pamtim i neću zaboraviti. Nadam se da će sutra doći u što većem broju, jer su nam mnogo bitni i želimo da nam budu šesti igrač na terenu".

Crvena zvezda je objasnila da se karte prodaju veoma dobro i da očekuju da Štark arena bude odlično ispunjena u duelu protiv jednog od najatraktivnijih rivala u Evroligi.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC