• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Pobjeda protiv Zvezde ipak nije pomogla - otkaz treneru Budućnosti!

Autor mondo.rs

Šef struke Podgoričana smijenjen poslije još jednog evropskog poraza.

 Trener-Buducnosti-Slobodan-Subotic-dobio-otkaz Izvor: MN PRESS

Trijumf protiv Crvene zvezde u hali "Pionir" prošlog vikenda ipak je samo odložio neizbježno u Podgorici.

KK Budućnost rastala se sa trenerom Slobodanom "Piksijem" Subotićem poslije trećeg poraza u Evrokupu u isto toliko kola.

Možda će vas zanimati

Iako je bilo nagovješteno da je šampion Crne Gore uhvatio zalet trijumfom protiv regionalnog šampiona, neuspjeh u duelu protiv Arke u srijedu definitivno je završio priču slovenačkog stručnjaka u "Morači".

"Imajući u vidu da i Upravni odbor i trener Subotić dijele zajednički stav da je ekipi potrebna promjena koja će vratiti klub na pobednički kolosijek i nastavak sezone Eurokupa, složili smo se da je u ovom trenutku sporazumni raskid najbolje rješenje. Sa Slobodanom Subotićem, kao trenerom i kao čovjekom je bilo divno sarađivati. Zahvaljujemo mu na korektnom odnosu i pogledima na novonastalu situaciju u klubu. Budućnost Voli neće zaboraviti sjajnu pobjedu u Beogradu protiv Crvene zvezde. Hvala mu što je ovom odlukom pokazao da dijeli naš stav da su klub i njegov interes ispred svih nas kao pojedinaca", saopštio je crnogorski klub.

Subotić je izrazio zahvalnost na saradnji i mirno prihvatio odluku o rastanku.

"U ovom trenutku, zbog loših rezultata na početku sezone u Superkupu i Evrokupu, smatram da je potrebna promjena, kao dodatni snažan impuls igračima. Dijelim mišljenje i stavove Upravnog odbora da klubu treba promjena da bi u pravom smjeru krenuo dalje ka ostvarenju planova zacrtanih na početku sezone", saopštio je on i zahvalio upravi i posebno predsjedniku Draganu Bokanu.

"Raskidamo saradnju na veoma korektan način, u potpunosti dijeleći zajedničke stavove. KK Budućnost želim sve najbolje u ovoj i budućim sezonama", dodao je Subotić.

Subotić je bio trener Podgoričana od kraja juna, kada je preuzeo renoviranu ekipu poslije turbulentne sezone, u kojoj su "plave" vodili Aleksandar Džikić, Jasmin Repeša i Petar Mijović.

Budućnost u ABA ligi ima skor 2-0, a u Evrokupu 0-3.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC