• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Šampion Italije pada i u Beogradu: Biće teže nego u Veneciji

Izvor MONDO/Tanjug

Košarkaši Partizana kažu da će u utorak biti teže dobiti Veneciju u Beogradu nego na početku sezone u Italiji, kada su crno-bijeli slavili u tijesnoj završnici.

 Evrokup KK Partizan - Venecija Nemanja Gordić Vil Mozli Izvor: MN PRESS

Nemanja Gordić i Vilijam Mozli, pred meč sa Venecijom u 6. kolu Evrokupa (utorak, 20 časova - Štark arena), izjavili su da crno-bijele čeka teži duel od onog na otvaranju sezone.

"Sljedeća utakmica će svakako biti teška, iako smo igrali s njima i već ih pobijedili. Bez obzira što ih dobro znamo, dodatno smo pripremali za njih", rekao je Mozli novinarima na otvorenom treningu u Štark areni.

Možda će vas zanimati


"Oni su sada pod pritiskom i ono što će biti drugačije je to što imaju imperativ pobjede. Sigurno će biti čvršći. Mi ipak moramo da budemo okrenuti našoj igri i da uradimo isto što smo i u prethodnom meču s njima", kazao je Mozli.

Njegov saigrač Nemanja Gordić kaže da će Venecija imati motiv za revanšom u Beogradu.

"Još jedna teška utakmica u nizu. Oni su iskusna ekipa, prvaci su Italije. Ne treba trošiti riječi koliko će sutra biti teška utakmica. Igrali smo neizvjestan meč protiv njih u prvom kolu na njihovom terenu. Sigurno će to biti motiv da se revanširaju. Nadam se da ćemo mi da odigramo što bolje možemo u ovom trenutku. Vidjećemo koliko će to sutra biti dovoljno za pobjedu", rekao je Gordić.


Crno-bijeli su prvi u grupi B sa pet trijumfa, a samo jedna pobjeda ih dijeli od toga da i matemtički obezbjede plasman u drugu fazu Evrokupa.

"Dobar je osjećaj, ali znamo da smo na tek pola puta što se prve grupe tiče. Ima još dosta da se igra. Recept je kao i do sada, idemo od utakmice do utakmice. Činjenica je da je potrebna jedna pobjeda da bismo prošli dalje, ali činjenica je da su to sve dobre ekipe i da nemamo pravo na opuštanje. Da probamo sutra da ostvarimo tu pobjedu", zaključio je Gordić.

Meč između košarkaša Partizana i Venecije igra se sutra od 20 sati u Štark areni.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC