• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan izgubio u Turskoj, Vil Mozli donio utjehu!

Autor w rs

Crno-bijeli nisu iskoristili ni drugu "meč loptu" za plasman u Top 16. Centar Vil Mozli nije dopustio da poraz bude "dupli", već je održao ekipu na boljem međusobnom skoru.

 Evrokup - Tofaš - Partizan 82:72  Izvor: MN PRESS

Poslije perfektnog učinka u uvodnih pet kola, Partizan je doživio i drugi uzastopni poraz u Evrokupu.

Ekipa Andree Trinkijerija nije nalazila ritam u Bursi, gdje je gubila od početka do kraja. Samo u trećoj četvrtini imala je način da uz pet ubačenih trojki "pritisne" domaćina, koji je u tom trenutku koristio slobodna bacanja, pa potom bez većih trzavica izborio trijumf.

Tofaš - Partizan 82:72 (18:10, 24:21, 21:23, 19:18)

Prednost turskog tima je u drugoj i trećoj četvrtini dostizala "plus 14" poena, a nekadašnji igrač CSKA Sami Mehija (26 poena) i Britanac Tarik Filip (15) razjasnili su i prije završnice ko će pobijediti.

U 36. minutu, kada su domaći poveli 16 razlike, Andrea Trinkijeri je pozvao tajm-aut i na njemu izvjesno opomenuo ekipu da mora da vodi računa i o međusobnom skoru, s obzirom na to da je Tofaš u Štark areni pao sa "plus 13".

Tu poruku trenera najbolje je čuo Amerikanac Vil Mozli, koji je od tog trenutka "vezao" devet poena, ubacio čak i trojku iz okreta i učinio da crno-beli ne ponove grešku iz prošlog kola, kada su uz poraz ostali i bez boljeg skora u potencijalnom "krugu" sa Venecijom.

Borbeni centar nije dopustio da crno-bijeli večeras potpuno potonu i to je definitivno Partizanova utjeha nakon utakmice sa previše "praznog hoda", prije svega u napadu.

Takođe, ohrabruje i dobar nastup mladog Uroša Trifunovića, koji je u prvom nastupu od povratka iz Mege iskoristio šansu, na momente bio veoma zapažen i završio meč sa sedam poena.

Ipak, njegov doprinos i Mozlijeva upornost nisu bili dovoljni da Partizan bez drugih "oružja" odnese pobjedu sa teškog gostovanja uoči nedjeljnog "vječitog" derbija u Štark areni.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC