• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Već poznato, Srbiji kvalifikacioni turnir?

Autor mondo.rs

Odluka bi trebalo da bude donesena sutra, ali su neke informacije već procurile.

 Već poznato Srbija domaćin kvalifikacionog turnira za Tokio Izvor: MN PRESS

Nakon nedavno završenog Svjetskog prvenstva u košarci, jedan od prioriteta za srpsku košarku je postalo dobijanje kvalifikacionog turnira za Tokio. Moglo bi da se desi da ih Srbija dobije čak dva!

Za jedan, onaj na kom će učestvovati muška selekcija Srbije, znaćemo sutra. Tada će biti objavljeno ko je domaćin, a samim tim i u blagoj prednosti za odlazak na Olimpijske igre. Sljedeće sedmice će biti poznati i domaćini ženskih kvalifikacionih turnira.

Možda će vas zanimati


Kvalifikacije za muški deo turnira u Tokiju biće održane u četiri grupe. Ukupno će se takmičiti 24 tima, a samo će pobjednici svake od grupa izboriti plasman. Kod žena je drugačije jer je upražnjeno još deset mjesta.

Srbije je tokom prethodnog ljeta jasno istakla želju za organizacijom turnira. Prethodnih dana su se pojavile inforamcije iz inostranstva, prije svega iz Litvanije, da je KSS favorit u ovoj borbi, a sada i SportKlub prenosi ekskluzivna saznanja.

Muška reprezentacija Srbije još uvijek nema selektora pa nije poznato ko će predvoditi nacionalni tim u ovim utakmicama, ali će održavanje turnira u Beogradu sigurno biti važan detalj. Podrška sa tribina bi mmogla da bude presudna da naša reprezentacija zaigra u glavnom gradu Japana naredne godine i da tamo brani srebro osvojeno u Brazilu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC