• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Dan poslije derbija - Zvezda ostavila Gista u Beogradu!

Autor mondo.rs

Iskusni centar nije otputovao sa ekipom u Berlin što je dodatno "podgrijalo" nezvanične informacije da je "precrtan".

 Dzejms-Gist-nije-otputovao-u-Berlin-sa-Zvezdom-da-li-je-suspendovan-ili-precrtan Izvor: MN PRESS

Košarkaši Crvene zvezde mts poraženi su u nedjelju uveče od Partizana u 7. kolu ABA lige (75:72), a već ujutru krenuli su na put u Berlin na gostovanje Albi.

Crveno-bijele očekuje meč 9. kola Evrolige, i to žestok ritam od četiri teške utakmice u samo šest dana, a na put sa trenerom Andrijom Gavrilovićem pošlo je 14 košarkaša. Među njima nije iskusni Džejms Gist, koji je odigrao loš meč u Beogradu.

Možda će vas zanimati

Iz tabora Crvene zvezde nije stiglo objašnjenje za ovu odluku, pa je to podgrijjalo nezvanične informacije da je precrtan i(li) suspendovan poslije derbija.

Gist je u nedjelju protiv Partizana postigao šest poena i meč završio dosta ranije zbog pet ličnih grešaka, uz dosta nervoze, dok je "tanke" partije pružio i protiv Asvela i Real Madrida u Evroligi - kojima je takođe dao po šest poena.

Osim njega, na put nije krenuo ni povrijeđeni Stratos Perperoglu, dok su se u timu našli Nikola Jovanović i rekonvalescent Derik Braun, koga nije bilo u ekipi još od gostovanja u Tel Avivu, 

"Očekuje nas još jedna teška utakmica za čiju pripremu nemamo previše vremena. Iza nas su dva meča u kojima smo bili u igri svih 40 minuta i imali šansu da ih dobijemo, ali i velika potrošnja nakon produžetka sa ASVEL-om i derbija koji sam po sebi nosi dodatni utrošak energije. Ponovo smo u situaciji da imamo jako malo vremena, uz to dodatno i putovanje u Njemačku, kako bi spremni dočekali utakmicu sa ekipom Albe", kazao je Andrija Gavrilović za zvanični sajt Zvezde i dodao:

"Naša je obaveza, bez obzira na već dvije odigrane utakmice u petak i nedjelju, da u svaki meč ulazimo sa željom i namjerom da ga dobijemo, tako je i pred utakmicu Berlinu. Znamo kako igra Alba, i u dobrom rasoloženju čekaju ovaj meč jer su pobijedili Panatianikos u Atini. Ipak naš cilj se zna".

Utakmica između Albe i Crvene zvezde igra se u utorak od 20 časova, a već u srijedu slijedi put u Kaunas gdje će šampion Srbije i "Jadrana" odmjeriti snage sa Žalgirisom.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC