• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

 UŽIVO iz Hale sportova: Mega - Partizan, debi Redinga, pljušte trojke!
 UŽIVO iz Hale sportova: Mega - Partizan, debi Redinga, pljušte trojke!

UŽIVO iz Hale sportova: Mega - Partizan, debi Redinga, pljušte trojke!

Možda će vas zanimati

Možda će vas zanimati

Partizan ima četiri vezana trijumfa protiv Mege, dok Milojevićev tim sanja prekid tog niza... Ostanite uz MONDO. U toku je treća četvrtina: Mega - Partizan 63:61.

 UŽIVO iz Hale sportova: Mega - Partizan, debi Redinga, pljušte trojke! Izvor: MONDO/Pavle Knežević

***meč iz minuta u minut pratite klikom na karticu "razvoj događaja"***

Mega (2-7) - Partizan (6-3) od 20.00!

Mali srpski derbi igra se ove večeri u "Hali sportova" na Novom Beogradu, mestu koje je posebno važno za starije ljubitelje crno-belih. Mega će ugostiti Partizan i nadati se da će popraviti utisak sa početka sezone, dok ekipa Andree Trinkijerija želi da novom pobedom ostane u samom vrhu...

Partizan je zbog pauze u Evrokupu konačno imao vremena da odmori i da trenira, odnosno da uigra novajliju Redžija Redinga, a videćemo da li će nastupiti na današnjoj utakmici.

Što se tiče Mege, oni su početkom decembra prekinuli seriju od pet poraza na Jadranu, pobedili su Igokeu u gostima (72:69), a videćemo da li je to bila dovoljna injekcija samopouzdanja za tim Dejana Milojevića koji ima slabiju sezonu od prethodne.

Mega i Partizan odigrali su 13 međusobnih mečeva u ABA, a skor je 11-2 za crno-bele.

Poslednji put Milojevićev tim savladao je crno-bele u oktobru 2015, a "parni valjak" od onda je vezao četiri uzastopna trijumfa...

Ostanite uz MONDO, meč ćemo pratiti iz minuta u minut, dok je TV prenos na Arena Sport 2.

Parovi 10. kola ABA lige

u petak

Cibona - Igokea 66:91
Mega - Partizan 20


u subotu

Budućnost - Cedevita Olimpija 18
Krka - Mornar 20

u nedelju

Crvena zvezda - FMP 18

u ponedeljak

Mornar - Zadar 18

Tabela: Budućnost 8-1, Cedevita Olimpija 7-2, FMP 6-3, Partizan 6-3, Primorska 6-3, Crvena zvezda 5-4, Mornar 4-5, Krka 4-5, Cibona 4-6, Mega 2-7, Igokea 2-8, Zadar 1-8.

Autor mondo.rs
21:17

28' [63:61] - Gordić!

Četvrta lična za Mozlija, kome ne ide na ovom meču, a Gordić u ovoj četvrtini "drži" Partizan. Još jednom njegovi poeni, sada je već stigao do 14, pa trojkom do 17!

Ima deset poena u ovoj deonici.

21:12

26' [59:56]

Prvo nezadovoljstvo zbog sudijske odluke. Pobesneo je trener Trinkijeri nakon što su Pejdžu dosuđeni koraci, iako je završio na parketu posle "bodi čeka" sa Miškovićem.

21:09

24' [58:56] - Gordić!

Pogađa još jednu trojku za Partizan iskusni Gordić, ali ne da raspoloženi Simonović. Odmah njegov odgovor, 15 poena za njega...

21:07

23' [56:53] - Gordić! Tanasković!

Iskusni "plej" Partizana dolazi do devetog poena i novog izjednačenja na meču za Partizan, a Zagorac promašuje šut za preokret, pa polaganje... Tanasković kažnjava!

20:47

20' [51:49] - Zagorac! Mišković!

Izjednačenje! Trojka Radeta Zagorca sa vrha kapice, njegova druga na meču... Mišković o tablu za kraj prvog poluvremena, ipak Mega vodi na poluvremenu!

Mega na poluvremenu šutira 9/16 za tri, dok je za dva 7/19, uz još deset pogođenih "penala", dok je kod Partizana situacija sledeća: 9/16 za dva, 8/16 za tri i 7/9 sa slobodnih bacanja. Najefikasniji akteri meča su Simonović (13) i Ašćerić (11) iz Mege, odnosno Veličković (11) iz redova Partizana.

Izvor: MN PRESS

20:45

19' [48:46] - Isti ritam!

Na minus dva Partizan, serija 13:5. Novica je prvo stigao do 11. poena, a onda Volden u kontri... Simonović potom postiže poene na pas Ašćerića - i to uz kontakt. Odmah potom uzvraća i Rašon Tomas...

Sjajan meč!

20:41

17' [45:37] - Volden, Ašćerić!

Najbolji napad Partizana od početka i trojka Voldena iz ugla. Šesta za Partizan, pa faul Mozlija - treći... To je definitivno problem za Trinkijerijev tim. Ušao je Tomas u igru... Mega je sada vezala tri promašaja u šutu za tri. Od 8/12 do 8/15.

To prekida Ašćerić svojom trećom trojkom, i to posle driblinga!

20:38

15' [40:34] - Tajm-aut Milojević!

Besan je trener Mege na svoje igrače zbog lakih poena preko Novice Veličkovića koji svaki put na iskustvo prevari mlade igrače...

20:34

14' [40:32] - Još jedna trojka!

Mesiček je peti različiti igrač Mege koji postiže trojku zbog čega Trinkijeri traži tajm-aut. Podsećanje da je osam pogodaka Mege došlo iz svega 12 pokušaja, a ekipa je na tek na četiri pogođene dvojke...

Tajm-aut je urodio plodom - Veličković se okrenuo pred Miškovića i pogodio uz faul.

Izvor: MN PRESS

20:32

13' [37:30] - Veče trojki!

Mišković za tri, pa vraćaju Gordić i Zagorac. Odlična utakmica! Sedam trojki Mege iz 11 pokušaja i pet Partizana iz sedam.

20:29

11' [30:22] - Atić!

Sjajno šutira Mega za tri poena, sada Atić posle "step beka" sa kapice. Naš reporter iz Hale sportova javlja da je viđen kraći prekid, a pošto nije bilo muzike - dvojica trenera mogla su da se dogovaraju "preko pola terena" sa svojim igračima.

Izvor: MONDO/Pavle Knežević

20:26

Ovo je ONA blokada Mozlija!

Najbolji potez prve četvrtine... Vredi pogledati!

20:23

10' [27:22] - Dobar ritam!

Već osam faulova za Partizan, i pet ofanzivnih skokova Mege, što se uopšte ne dopada Trinkijeriju, ali dosta greše i igrači Dejana Milojevića. Uspeo je Kori Volden da pogodi u tranziciji, ali Simonović odmah uzvraća još jednom trojkom!

Pet trojki iz sedam pokušaja za Megu u prvoj četvrtini...

20:18

8' [21:16] - Upisuje se Reding!

Redži Reding pogađa svoju prvu trojku u dresu Partizana, ali mu odmah vraća Ašćerić. Nakon toga Stanić na "penalima" zbog faula Mozlija. Dolazi do poena i Mesiček...

Izvor: MONDO/Pavle Knežević

20:13

6' [15:13] - Dobra utakmica!

Simonović pogađa još jednu trojku, pa važni poeni Pejdža posle floutera u prodoru. Pre toga smo videli i najbolji potez dosadašnjeg toka meča... Blokada Mozlija!

Mladim igračima Mege uzvraća Novica - trojkom, pa Gordić prodorom, zbog čega je Milojević zvao tajm-aut. I na njemu je "naribao" Miškovića zbog loše odbrane u prethodnoj situaciji, pa ga je zato ostavio na klupi.

20:10

5' [12:4] - Debi za Redinga

Još penala sa obe strane (Zagorac i Simonović), a onda na parketu vidimo i Redžija Redinga, debitanta u redovima Partizana koji greši i pravi faul. Partizan je već u bonusu...

20:06

3' [10:3] - Preokret!

Mnogo izgubljenih lopti Partizana (3), a Ašćerić i Atić pogađaju po trojku. Serija 10:0 za Megu.

20:02

2' [4:3] - Birčević!

Igra se brzo na početku meča, ali je bilo dosta promašaja i grešaka u tranziciji. To prekida Stefan Birčević koji pogađa prvu trojku na meču. Uzvraća Ašćerić sa "penala", pa Simonovi' na isti način i sada Mega vodi.

19:59

Ovako je pred početak meča...

19:22

Živnula Igokea!

Na "otvaranju" kola ubedljiva pobeda Igokee u Zagrebu. I to posle "prozivke" trenera Dragana Bajića koji je svoje igrače nazvao "razmaženim derištima". Opširnije OVDE!

18:58

Dobro došli u MONDO live!

Ostaite uz naš portal, pratićemo derbi 11. kola ABA lige uživo. Naš reporter je na licu mesta, tako da vas ovde očekuju fotografije, snimci, izjave i mnogo toga još...

UKRATKO

  • Meč počinje u 20 časova.
  • TV prenos obezbeđen je na Arena Sport 1.
učitaj još +

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

Najnovije