• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Trinkijeri najavljuje Primorsku: Imaju poseban motiv da odigraju dobro

Autor mondo.rs

Košarkaši Partizana će narednu utakmicu ABA lige igrati protiv slovenačkog predstavnika.

 ABA liga najava Partizan Primorska Andrea Trinkijeri Izvor: MN PRESS

Crno-bijeli će u 13. kolu ABA lige dočekati ekipu Koper Primorske, najprijatnijeg iznenađenja u prvom dijelu regionalnog takmičenja. Taj susret najavili su Andrea Trinkijeri i Uroš Trifunović.

Ipak, situacija u nastavku sezone neće ličiti na njen početak. Igrački kadar slovenačkog tima se mnogo promijenio, finansijski problemi su prisutni u klubu, a čini se da plasman među četiri najbolja tima nije prioritet Primorske.

Možda će vas zanimati

Trener košarkaša Partizana Andrea Trinkijeri rekao je danas da se nada da će njegova ekipa igrati dobro protiv Primorske i u lijepom ambijentu završiti godinu.

"Primorska je u prvom dijelu sezone pokazala veoma dobru igru, o čemu govore i rezultati koji nisu slučajni. Sada je situacija malo drugačija, ali to za igrače može biti dodatni motiv da odigraju dobro. Mi se nadam da ćemo dobrom utakmicom i u lijepom ambijentu ispratiti 2019. godinu", rekao je Trinkijeri za sajt kluba.

Zbog teške finansijske situacije u klubu, Primorsku su već napustili Žan Mark Šiško, Marko Jagodić-Kuridža i Lens Heris, a čeka se da isto uradi i Stiven Holt.

Meč u Beogradu se igra u nedjelju od 21 čas, a biće to drugi susret ovih timova u sezoni. Slovenci su slavili na svom parketu, pa će crno-bijeli imati priliku za revanš.

Mladi košarkaš crno-bijelih Uroš Trifunović kazao je da je poraz od Primorske u prvoj utakmici dodatni motiv za Partizan.

"Svi znaju u kakvoj je situaciji Primorska, bez obzira na to, oni su protiv Zvezde pokazali da itekako mogu da igraju dobro. Mi smo u prvom dijelu izgubili od njih i svakako ćemo htjeti da im se revanširamo i nastavimo pobjednički niz", kazao je Trifunović.

Košarkaši Partizana imaju učinak 9-3 u dosadašnjem dijelu sezone i sa takvim brojkama dijele prvo mjesto. Društvo na vrhu im prave Budućnosti i Cedevita Olimpija. Sa jednom pobedom manje, odnosno učinkom 8-4, Koper Primorska je dijeli četvrto mjesto sa FMP-om iz Železnika.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC