• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

"Kari" Pešić pohvalio crveno-bijele: Ovo nam je lekcija!

Autor mondo.rs

"Počeli smo da dodajemo lopte kao Medžik Džonson. Vidite šta se dogodi kada potcijenite rivala", rekao je trener Barselone poslije tijesne pobjede protiv Zvezde.

 Barselona-Crvena-zvezda-86-82-Svetislav-Pesic-izjava Izvor: MN PRESS

Bio je to uzbudljiv i dramatičan meč u dvorani "Palau Blaugrana", a završen je pobjedom domaćih.

Crvena zvezda je primorala ekipu Svetislava Pešića na krajnji napor da upiše "dva boda" i malo je nedostajalo da u Španiji obori jednog od glavnih favorita za osvajanje Evrolige.

Ipak, kada je bilo najvažnije, "Kari" je u završnici meča imao na terenu raspoložene Pjera Oriolu, Aleksa Abrinesa i Pau Ribasa, da odigraju dobru odbranu, da pogode važne šuteve i da donesu favoritu 15. pobjedu ove sezone.

Možda će vas zanimati

Poslije utakmice, Pešić je kritikovao pad ekipe u drugoj dionici, u kojoj se Zvezda vratila u meč i u rezultatski "plus".


"Počeli smo veoma dobro, bili smo koncentrisani, donosili smo dobre odluke u napadu i bili smo agresivni. Poslije prve četvrtine vodili smo deset poena, 29:19 i tada nam se dogodilo isto kao u nekim ranijim utakmicama. Dok smo igrali izvrsno, počeli smo da tržimo dodavanja kao Medžik Džonson", izjavio je trofejni stručnjak.

"Tada smo u četiri minuta izgubili pet lopti i dali smo Zvezdi šansu da se vrati u meč. Još jednom smo pokazali da je veoma opasno potcijeniti bilo kog igrača ili tim. U čitavoj Evroligi svi timovi su na visokom nivou. Spremni su da se bore, a posebno protiv nas, u našoj dvorani. To bi trebalo da naučimo", rekao je on.

Pešić je rekao da je njegov tim dao Zvezdi šanse, koje je ona koristila.

"Igrali su izvrsnu košarku i imali su odličan protok lopte. Svi su bili iznenađeni, ali imali smo sreće da košarkaška utakmica traje četiri puta po deset minuta. Igrali smo veoma dobru odbranu, posebno Oriola i Abrines, i to u ključnim momentima meča".

"To je bio razlog zašto smo dobili posljednju četvrtinu i zašto smo završili utakmicu onako kako smo je počeli. Pobjeda je uvek pozitivna stvar, ali kao što sam rekao, ne postoji tim koji smiješ da potcijeniš. A, posebno ne direktnog protivnika. To je veoma opasno na profesionalnom nivou, a posebno ako igraš u Evroligi. Znamo da svi misle da je potrebno samo da izađemo na teren i da pobijedimo. To je nemoguće", poruka je "Karija" Pešića.

Barselona - Crvena zvezda 88:84.
Izvor: Youtube/Euroleague Baskteball

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC