• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Španska liga ili Evroliga? Barselona zna šta će da odabere

Autor Mladen Šolak

Šta će se dogoditi ako se dva takmičenja preklope?

 Španska liga ili Evroliga? Barselona [zna] šta će da odabere Izvor: MN PRESS

Evroliga je u četvrtak iznela svoj plan i najavio da će 24. maj biti krajnji datum za donošenje odluke da li će nastaviti sezona ili ne.

Ako bude odlučeno da se najjača takmičenja vrate, ona će biti zaigrana od 4. jula, što je praktično četiri meseca od početka pauze. Do tada, ekipe će dobiti period za karantin od 29. maja do 11. juna, od 12. juna do 2. jula će trenirati, a od 4. do 17. jula odigraće Evrokup, odnosno od 4. do 26. Evroligu.

Možda će vas zanimati

Sa druge strane, pre Evrolige u javnost je izašla španska ACB liga sa svojim planom, koji podrazumeva da najkasnije do 31. maja bude odlučeno da li će ona biti nastavljena. Predloženi sistem je već poznat a timovi bi u tom formatu odlučili prvaka do 10. jula.

Ako bude košarke, španski evroligaši mogli bi da budu u nezgodnoj situaciji, u kojoj bi bili "razvučeni" na dva fronta. Katalonski list "Sport" objavio je da je Barselona već odlučila da u toj situaciji odabere da igra u Evroligi

"Barselona bi koristila sve svoje snage u Evroligi. To je glavni klupski cilj od kada je sezona počela. Barsa je u Evroligi trenutno treća na tabeli, izjednačena sa Realom sa 22 pobede", napisano je, uz objašenjenje:

"U Realu izgleda da još nisu jasno odlučili šta će odlučiti. Baskonija bi mogla da prati Barselonu, a Valensija nije htela da komentariše".

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC