• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prvi čovjek ABA lige: Naravno da hoćemo šampiona na parketu, ali…

Autor Mladen Šolak Izvor Kurir

"Mjere se relaksiraju, ali to ne mora ništa da znači"

 ABa liga - da li je moguć završetak lige Izvor: MN PRESS

Dan nakon što je predsjednik Crvene zvezde Nebojša Čović rekao da nije siguran da će sezona biti završena na terenu, donekle sličnu poruku poslao je i prvi čovjek ABA lige, Domagoj Čavlović.

On je u izjavi za Kurir rekao da u ovom trenutku nije lako dati pravi odgovor na pitanje šta će se dogoditi sa sezonom koja je stala početkom marta.

"Naravno da bi svi košarkaši, kao i mi željeli da se sezona završi na parketu, to je bio stav svih klubova na posljednjem sastanku, ali isto tako postoje razlozi i da se ne odigra", rekao je on.

Prema Čavlovićevim riječima, svi akteri regionalnog takmičenja moraju da zajedno sačekaju rasplet situacije. A, to će zavisiti i od Evrolige, koja je ranije odredila 24. maj kao "Dan D" za odluku.

"Činjenica je da se većina država u regionu polako oporavlja, i mjere se relaksiraju, ali to ne mora ništa da znači", dodao je on.

Izvor: MN PRESS

Predsjedavajući "jadranskog" takmičenja" rekao je da je izvesna opcija da sve utakmice budu odigrane u jednoj dvorani, ako uopšte bude nastavka.

"... Ali kažem, moramo da vidimo kako se razvija situacija. Isto tako očekujemo kako će ovo pitanje riješiti Evroliga. Za sada niko ništa ne zna. Nije jednostavno donijeti bilo kakvu odluku, pogotovo oko toga kako riješiti problem sa igračima iz inostranstva. Da li će i oni morati da idu u izolaciji ili ne, koliko će da budu u njoj. Kako ih testirati, mnoga pitanju su i dalje otvorena i nadam se da ćemo što prije donijeti konkretnu odluku. Svi bi mi želeli da dobijemo šampiona na parketu, ali vidjećemo kako će na kraju sve to da ispadne", dodao je on.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC