• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Zvezda CSKA je protiv košarke - Nemojte tražiti od mene da igram

Autor Dušan Ninković

Jedan od najboljih igrača u Evroligi ove sezone ne bi na teren.

 Zvezda CSKA je protiv košarke - Nemojte tražiti od mene da igram Izvor: MN PRESS

Nakon jučerašnjeg sastanka igrača stigle su informacije da košarkaši mnogih evropskih ekipa nisu spremni za nastavak. Konačna odluka će biti doneta sutra, a u međuvremenu se oglasio i igrač CSKA iz Moskve.

Majk Džejms, jedan od najboljih igrača Moskovljana, ne bi voleo da se košarkaška sezona nastavi i da uskoro mora na teren. On smatra da to nije fer.

Možda će vas zanimati

Podsećanja radi, Evroliga je prekinuta šestog marta, a CSKA je poslednji meč odigrao dan ranije, u Atini. Tada su savladali Panatinaikos, u okviru 28. kola najjačeg evropskog takmičenja.

Postoji nekoliko teorija oko nastavka sezone, ali Džejms, očigledno, nije zainteresovan ni za jednu. Evo šta on kaže o tome.

''Ljudi ne mogu da sednu u restorane, ali vi želite da ja igram košarku. Nigde ne može da se izađe bez maske, ali bi trebalo da ja igram košarku. To baš ima smisla'', napisao je košarkaš na svom titer profilu.

Majk Džejms je ove sezone prosečno beležio 21.1 poen, 4.3 asistencije i 3.3 skoka u Evroligi. Samo jednom u sezoni je ubacio manje od 10 poena, protiv Crvene zvezde se uvek zaustavio na 29, a rekord u sezoni su mu 33 poena protiv Baskonije.

U trenutku prekida Evrolige, ekipa CSKA je zauzimala četvrto mesto na tabeli. Šest kola pre kraja regularnog dela Moskovljani su imalu skor 19-9, što je isto kao i petoplasirani Makabi iz Tel Aviva.

Ranije su sličan stav već zastupali neki od igrača koji nastupaju u Evroligi, pa se čini da su sve manje šanse da se takmičenje odigra do kraja. Šejn Larkin, verovatno najbolji igrač u sezoni, takođe nije za nastavak.

Pročitajte i ovo

Tagovi

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC