• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Novica i Partizan? Opet isto: Sa mnom se nikad ne zna

Autor Pavle Knežević

Kapiten i zaštitni znak crno-bijelih i dalje ne zna da li će nastaviti da igra

 KK-Partizan-Novica-Velickovic-nastavak-karijere-sa-mnom-se-nikad-ne-zna Izvor: MN PRESS

Novica Veličković u oktobru puni 34 godine, ali ima mnogo više iskustva nego što godine pokazuju. Profesionalnu košarku igra od svoje 18, a skoro isto toliko se muči sa povredama.

Kapiten i simbol Partizana tako već godinama prolazi kroz fazu "nastaviti ili ne". Prošla sezona je prekinuta prerano, a hoće li Veličković igrati sljedeću? Odgovor je jako dobro poznat novinarima…

"Ne znam šta da kažem. Isto kao prošle godine, ili prošle četiri, ili pet. Treniram, radim, nikad se ne zna sa mnom", kratko kaže Veličković.

Problem su koljena i fizičko zdravlje posle povreda. Kako se on osjeća?

"Dobro. Bacio sam se na biciklizam u doba korone, to je nešto što prija mojim nogama. Meni je ova pauza prijala, djeca…Bilo je u par navrata, to što ne smije da se izlazi iz kuće, ali porodica, djeca – prijalo mi je", kaže Veličković.

Partizan je imao, kako kaže predsjednik Ostoja Mijailović, "sezonu iz snova": prvi u ABA, prvi u Evrokupu, sjajna hemija u ekipi, odlična veza sa navijačima…a onda se desila viša sila.

"Imali smo perfektnu sezonu i u ABA i Evrokupu. Samo smo u ABA imali dva poraza koja nisu morala da se dese, ali…sigurno da je nama igračima najteže. Sve se brzo izdešavalo, ovi odoše za Ameriku, nismo se vidjeli dva mjeseca, a već sam bio umoran od priča šta i kako…Ostaje velika žal, ali šta je – tu je. Ostaće dobar dio ekipe na okupu, dobro se poznajemo i nemam šta drugo da kažem", rekao je Veličković.

To je i nagovještaj njegovog ostanka u ekipi. A može li ponovo tim da ima takvu hemiju kakvu je imao prošle sezone?

"Sve je moguće. Uvjeren sam da će tako biti i sljedeće. Taj prvi dio sezone je bio presudan, da dođeš u Beograd na dan, pa te nema sedam, to nas je zbližilo. Bukvalno, svaku utakmicu neko drugi 'klikne'. Ja dugo nisam vidio da niko ne razmišlja o sebi. Sigurno će se ponoviti ta hemija, rezultate ne može niko da garantuje", rekao je Veličković.

Pratite Mondo.ba na Facebooku, Instagramu i Twitteru. Aplikacija je dostupna za IOS i Android telefone.

Preuzimanje teksta, vijesti, fotografija i video snimaka dozvoljeno uz vidljivo navođenje izvora i linka ka MONDO portalu.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC