• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Oni se uopšte ne šale: Virtusova glavna meta - Nando De Kolo

Autor Dušan Ninković

Sjajni francuski bek bi mogao, nezadovoljan razvojem situacije u Istanbulu, da se preseli u Bolonju.

 Evrokup-Virtus-Bolonja-Sale-Djordjevic-interesovanje-Nando-De-Kolo-Fenerbahce-Evroliga-Obradovic Izvor: MN PRESS

Kakav bi to transfer u evropskoj košarci bio!

Znamo da je Virtus tim sa ogromnim ambicijama, da se njihov budžet može porediti sa mnogim u Evroligi, ali da su ovoliko ozbiljni... Naredna meta italijanskog tima je Nando De Kolo.

Možda će vas zanimati

Ne treba ni isticati kakvo bi to pojačanje bilo za tim Aleksandra Đorđevića. Srpski košarkaš bi dobio jednog od najboljih igrača u Evropi, a Virtus bi se automatski kvalifikovao kao prvi kandidat za osvajanje Evrokupa!

Fenerbahče će tokom ovog ljeta smanjiti budžet, o čemu se mnogo pričalo prethodnih dana. Još uvijek nije poznato ni da li u glavnom gradu Turske ostaje Željko Obradović, a osipanje u igračkom kadru je vrlo moguće.

Italijanski tim, koji predvodi doskorašnji selektor Srbije, naciljao je pojačanje i sada samo čeka razvoj situacije u turskom klubu. Ako bi svojoj bekovskoj liniji, koju čine Stefan Marković i Miloš Teodosić, dodao i De Koloa, bio bi to tim u rangu mnogih evroligaških.

Francuski košarkaš je već sarađivao sa Milošem Teodosićem, kada su u dresu moskovskog CSKA bili jedan od najboljih evropskih tandema na spoljnim pozicijama.

Posao Virtusu otežava činjenica da će Nando De Kolo, ako odluči da promijeni sredinu, imati i mnoge ponude iz Evrolige. Već se interesovao Asvel, a priča se da bi i Valensija spremila ozbiljnu ponudu, ako se ukaže prilika.

Nando De Kolo će za nekoliko dana proslaviti 33. rođendan, ali je pitanje da li bi čak i u tim godinama bio spreman da napusti elitno evropsko takmičenje i preseli se u ''niži rang''. Iako turski tim nije imao sjajnu sezonu, Francuz je bilježio 15.9 poena, tri skoka i tri asistencije u prosjeku.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC