• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Mijailović: Trinkijeriju smo dali jaku ponudu, neki imaju i za obeštećenja

Autori Mladen Šolak Autori mozzart sport

Predsjednik Partizana govorio o pregovorima sa trenerom i o odlasku Korija Voldena.

 Ostoja-Mijailovic-Andrea-Trinkijeri-pregovori Izvor: MN PRESS

Andrea Trinkijeri otišao je ove nedjelje iz Srbije u Italiju i ostavio je tom prilikom na Twitteru poruku koja se može pročitati i kao oproštaj.

Predsjednik Partizana Ostoja Mijailović otkrio je u nedjelju da je klub italijanskom stručnjaku iznio odličnu ponudu i da crno-bijeli žele da nastave saradnju.

Prvi čovjek crno-bijelih otkrio je u razgovoru za Mozzart sport da je ponuda odlična i najbolja koju su mogli da priušte.

Možda će vas zanimati

"Klub je izašao sa uslovima za sljedeću sezonu ka našem treneru. Jasno smo odredili strategiju i budžet za igrače. I dalje činimo velike napore da zadržimo Andreu Trinkijerija na poziciji glavnog trenera. Nažalost, Partizan nije toliko finansijski izdašan u odnosu na druge klubove koji imaju neograničen budžet, pa čak i u vrijeme svjetske pandemije i ekonomske krize imaju sredstava za plaćanje obeštećenja prilikom dovođenja igrača", rekao je Mijailović.

"Vjerujem da će se ovo brzo razriješiti, jer moramo ubrzo da radimo i na dovođenju pojačanja, a preduslov za to je da prvo riješimo pitanje saradnje sa prvim trenerom. Dali smo jaku ponudu, u datim uslovima tržišta mogu da kažem odličnu ponudu i sada je na treneru da se izjasni".

Mijailović je rekao da su crno-bijeli "imali bolje rezultate od klubova koji su tri puta više uložili", a na pitanje o odlasku Korija Voldena kaže da je to bio očekivan rasplet.

Prvi čovjek Partizana rekao je da drugi klub Amerikancu platio obeštećenje i dao veću platu, ali nije naveo da li je u pitanju Crvena zvezda.

"Odlazak Voldena je bio očekivan, klub je izašao sa ponudom koja se nije poklopila sa njegovim očekivanjima, drugi klub je uz plaćeno obeštećenje i novi ugovor dao skoro duplo više novca i igrač je otišao", rekao je on.

"Mi imamo sistem koji funkcioniše i ako jedan igrač na ovaj način ode, drugi će doći i vjerujem da kada se crta podvuče nećemo tu biti ni na kakvom gubitku", dodao je Mijailović.

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC