• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Partizan traži pojačanja, on bi da ostane: Ako sam potreban...

Autor Dušan Ninković

Spreman je da produži saradnju sa crno-bijelima!

 Stefan BIrčević želi da produži ugovor sa KK Partizan Izvor: MN PRESS

Velike promjene u Partizanu ovog ljeta. Promijenjen je trener, nakon što je Andrea Trinkijeri odlučio da ode iz kluba, vjerovatno će njegov nasljednik biti Vlado Šćepanović, a biće ''tumbanja'' i u igračkom kadru.

Otišao je Volden, došao Miler-Mekintajer, a želio bi da ostane u klubu i dugogodišnji reprezentativac Srbije. Ako za Stefana Birčevića ima mjesta.

Možda će vas zanimati

 Kao što smo već rekli, stiglo je jedno veoma važno pojačanje u liku Kodija Miler-Mekintajera, prekomandovan je Trej Dreksel iz Mladosti, a uskoro bi mogao da potpiše i Nemanja Dangubić. A da li će Stefan Birčević?

U razgovoru za Mozzartsport, reprezentativac Srbije otkriva da bi to volio!

''Čekamo klub da donese odluku, valjda se čeka trener. ako budem potreban klubu, volio bih da ostanem'', otkriva Birčević.

Pored krilnog centra, ugovori su ovog ljeta istekli i Nemanji Gordiću i Novici Veličkoviću, dvojici vrlo važnih igrača iz prethodne sezone.

Odluka o produžetku saradnje se očekuje u narednim danima, nakon što crno-bijeli predstave novo lice na upražnjenoj trenerskoj klupi.

Po pojedinim informacijama koje su se pojavile, Veličković je dogovorio produžetak saradnje na još godinu dana, dok su za Gordića u prethodnom periodu bili zainteresovani iz Igokee.

Stefan Birčević je pojačao Partizan nakon igranja za nemački Bon, a prije toga je u karijeri nosio dres Metalca iz Valjeva, Radničkog iz Kragujevca, Estudijantesa, Istanbula i Banvita. Prethodne sezone je po drugi put u karijeri nosio crno-bijeli dres.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC