• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nikakve dileme nema: OVAKO se Bili Beron pozdravio sa Zvezdom!

Autor Dušan Ninković

Sjajni američki bek neće ostati u crveno-bijelom dresu.

 Bili Beron oproštajna poruka od KK Crvena zvezda Izvor: MN PRESS

Ljubimac Zvezdine publike će ovog ljeta, sasvim sigunro, promijeniti klub.

Ako je i bilo nekih nedoumica, nadanja među Zvezdinim navijačima sigurno jeste, nakon posljednje objave na društvenim mrežama, sve je postalo jasno.

Momak koji je poslednje dvije godine nosio crveno-bijeli dres, i u tom periodu bio jedan od najboljih igrača tima sa Malog Kalemengdana, oprostio se od Srbije, Beograda i Crvene zvezde!

Opširna poruka na njegovom Instagram nalogu, napisana na dva jezika, izazvala je snažne reakcije navijača kojima će ostati u lijepom sjećanju. Vjerovatno će biti nagrađen aplauzima i kada bude gostovao sa nekim klubom u narednim sezonama.

''Bilo mi je zadovoljstvo da predstavljam Crvenu zvezdu prethodne dvije godine. Hvala vam što ste mi pružili priliku da odem korak više u svojoj karijeri. Svim fanovima želim da kažem da nikada nisam osjetio nešto kao što je podrška koju ste pružali timu i meni. Beograd je postao mjesto gdje se moja porodica i ja osećamo onako kako se osjećamo u svom domu. Uvijek ćemo mu se vraćati. Biti dio istorije najuspešnijeg kluba u zemlji je stvar koja nema cenu. Hvala Delije!''

Bili Beron (29) se posljednjih dana pominje kao jedno u nizu pojačanja Zenita iz Sankt Peterburga. Prije nego što je stigao u Beograd, američki bek nije imao reputaciju evroligaškog igrača, pa se može reći da je veoma napredovao u Crvenoj zvezdi.

Momak iz Pensilvanije je u profesionalnoj košarkaškoj karijeri, nakon tri koledža, nosio dres Lijetuvos Ritasa, Šarloa, Mursije i Eskišehira, odakle je i stigao u Srbiju.

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC