• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Tako je Luka, ućutkaj ih sve: Poruka na Instagramu za sve one koji su ga ismevali pre drafta!

Autor Milutin Vujičić

A bilo ih je mnogo...

 Tako je Luka Dončić ućutkaj ih sve: Poruka na Instagramu za sve one koji su ga ismevali pre drafta! Izvor: Tanjug/AP, Kevin C. Cox/POOL Getty Images

Luka Dončić igra nestvarno dobro!

Mladi slovenački košarkaš prošle noći je igrao povređen protiv Klipersa, praktično na jednoj nozi, ali je i tako uspeo da ubaci 43 poena i trojku za pobedu u poslednjoj sekundi (135:133), ali i da zabeleži još 17 skokova i 13 asistencija...

Možda će vas zanimati

Zadivljujuća statistika koja ništa ne laže, Luka Dončić je već kao 21-godišnjak jedan od najboljih košarkaša na svetu, a ne zaboravimo da mu je ovo tek druga sezona u NBA ligi.

Mnogi su bili skeptični kada je dolazio u Sjedinjene Američke Države, iako je u tom trenutku bio osvajač Evrolige sa Real Madridom i Evropsog prvenstva sa Slovenijom, ali mnogi su sumnjali da neko njegovih fizičkih predispozicija može da uspe u NBA ligi.

Zaboravili su da su košarkaški um i veština i dalje najvažniji segment kod svakog igrača, dok atletske sposobnosti mogu da se doteraju, tako da bi se danas svi redom "ugrizli za jezik".

Kako je pričao na početku, a kako sad...
Izvor: YouTube/Balling and Talking

Jedan od onih koji nije bio siguran da Dončić može da uspe u NBA ligi je i Čarls Barkli, koji je potcenjivao Evroligu, dok su se svi analitičari na TV takmičili ko će dati pogrdniji komentar na igre "nekog tamo Slovenca", zbog čega su morali da promene mišljenje.

Stiven A. Smit, poznati analitičar, davao je prednost Diandreu Ejtonu na draftu i govorio da Finiks mora njega da izabere kao prvog pika, ali je do decembra već promenio mišljenje.

Nije jedini koji se opekao, ali se njega setio Edi Tavares iz Real Madrida i na svoj Instagram okačio fotografiju tog gostovanja uz "ućutkivanje analitičara", što je brzo završilo i na profilu Luke Dončića koga je vukao inat i želja da pokaže svima da greše.

Na kraju je Dalas "ubo premiju" tako što je Dončića birao trećeg na draftu (menjali se sa Atlantom), dok će Finiks (Ejton) i Sakramento (Begli) zauvek žaliti.

Pročitajte i ovo


Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC