Bravo!

Zlatne košarkašice stigle u Beograd! Pehar, cvijeće i osmijesi: Srbija ima najbolju reprezentaciju u Evropi! (VIDEO)

Autor Bojan Jakovljević

Osvojile su Evropu, a u Beogradu su ponosno pokazale pehar čim su izašle iz aviona.

DEvojke koje su osvojile zlato na Evropskom prvenstvu doputovale u Beograd.
Izvor: KSS

Najbolje košarkašice u Evropi stigle su u Srbiju! Nakon velikih pobjeda nad Španijom, Belgijom i Francuskom, ženska reprezentacija Srbije postala je šampion kontinenta.

Danas su ih na aerodromu Nikola Tesla dočekali najbliži, porodice i prijatelji, a lavice Marine Maljković su sa osmijehom na licu pokazale trofej za koji su se borile prethodnih dana!

Trofej je iz aviona iznijela Jelena Bruks, kapiten nacionalnog tima, a košarkašice Srbije dobile su gromoglasan aplauz na aerodromu.

Svaka od djevojaka koja je Srbiji donijela evropsku titulu nagrađena je buketom cvijeća, a nakon zlatnih djevojaka pred ''odborom za doček'' u kom je bio i potpredsjednik KSS Nenad Krstić, pojavio se i ostatak delegacije. Između ostalog selektorka Marina Maljković, koja daje nemjerljiv doprinos uspjesima srpske košarke i predsjednik Košarkaškog saveza Srbije Predrag Danilović.

Najbolje košarkašice Evrope ubrzo su počele da daju izjave za medije, prije nego što su sreću zbog osvojene medalje podelile sa porodicom i prijateljima koji su ih dočekali.