PRIZNAO

Kalinić otkrio što se vratio u Zvezdu - sve ovo mi je otvorilo oči! "Ostvario sam se finansijski, karijerno, sad sam tu"

Autor Nebojša Šatara

Riješio je da poslije pet godina u Fenerbahčeu i jedne u Valensiji ponovo obuče dres Crvene zvezde.

Izvor: Youtube/KK Crvena zvezda mts/printscreen

Košarkaši Crvene zvezde su sve bliži početku nove sezone, a ekipa je pretrpjela brojne promjene. I dok je u razgovoru sa medijima trener Dejan Radonjić govorio o brojnim problemima sa povredama, priča nije zaobišla Nikolu Kalinića.

Nekadašnji košarkaš Fenerbahčea se vratio u klub ovog ljeta, a on je otkrio i zbog čega je to učinio.

Kalinić je poslije pet godina u Turskoj otišao u Valensiju, a nakon godinu dana u Španiji, riješio je da se vrati u Beograd i u klub u kojem je stekao punu afirmaciju.

"Taj prijateljski turnir u Minhenu je samo prijateljski i davati prognoze je preuranjeno. Mi ćemo da radimo najbolje što možemo i na kraju dana vidjećemo šta će nam sezona donijeti. Bitno je da ostanemo zdravi", počeo je Kalinić o očekivanjima od predstojeće sezone.

Otkrio je i razloge svog povratka u klub.

"Odluka o povratku u Zvezdu bila je iz brojnih razloga, kako privatnih, tako porodičnih. Ova situacija sa koronom mi je otvorila oči da možda moram da budem bliže porodici. Ostvario sam se karijerno i finansijski i drago mi je što sam tu, sa nekim ljudima koje poznajem i sa kojima sam i ranije radio", rekao je Nikola Kalinić.

(MONDO)