PODRŠKA

Partizan ih demolirao, sad navija za njih! Željkova ekipa gleda ovaj meč - borba za prvo mjesto zavisi od ovoga!

Autor Dragan Šutvić

Partizan i ekipa će večeras definitivno gledati meč u Badaloni. Od rezultata tog susreta dosta toga zavisi.

Izvor: MN PRESS

Svi u Partizanu će večeras biti uz ekran, bilo preko TV-a, laptopa ili nekog drugog uređaja, ali će pratiti jedan meč. Od tog duela će zavisiti da li će imati šanse da dođu do prvog mjesta u Evrokupu i do prednosti domaćeg terena ili ne. U pitanju je utakmica u Badaloni između Huventuda i Slaska (21 čas).

Crno-bijelima tamo odgovara samo jedan ishod i svim srcem će navijati za poljski tim. Samo u slučaju da oni naprave iznenađenje i da savladaju španskog predstavnika onda će ekipa Željka Obradovića držati sudbinu u svojim rukama i čeka će meč protiv Trenta u posljednjem kolu. Ukoliko domaći tim dobije, obezbijediće vrh tabele.

U prethodnoj rundi takmičenja je Huventud mogao to da potvrdi, izgubili su od Metropolitana u Francuskoj, a Partizan je pobijedio Slak. U Vroclavu su do trijumfa sitgli lako i ubjedljivo, pa će sada morati da se nadaju da će njihov prethodni rival napraviti iznenađenje u Španiji.

Obje ekipe u ovaj susret ulaze poslije uspjeha u svojim šampionatima. Huventud je iznenadio Barselonu (83:72), dok je Slask na gostovanju bio bolji od ekipe GTK (89:61).

Pored podrške svojih navijača iz Poljske, večeras će i navijači Partizana biti uz Slask. Mogu li da naprave iznenađenje?

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!