HIT

Pio sa Bjelicom, pa se "patosirao" od alkohola! "Živjela Srbija" odzvanjalo avionom, pogledajte snimke slavlja! (VIDEO)

Autor Bojan Jakovljević

Nemanja Bjelica je znatno bolje podnio alkohol nego neki drugi iz Golden Stejta.

Izvor: Instagram/nemanjabjelica8/Screenshot

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica osvojio je šampionski prsten sa Golden Stejtom pošto su u finalu NBA lige bili bolji od Bostona, a odmah nakon meča počelo je veliko slavlje, već u avionu za San Francisko!

Atmosfera je bila na visokom nivou, košarkaši su u avionu uživali uz muziku i alkohol, a čini se da je među najraspoloženijima bio upravo Nemanja Bjelica. Postao je tek četvrti srpski košarkaš koji je osvojio NBA ligu, tako da se potrudio to i da proslavi kako dolikuje, po srpski...

Dok je "treštala" muzika, Bjelica se najviše provodio sa Leandrom Barbosom, poznatim brazilskim košarkašem koji je sada u stručnom štabu Golden Stejta.

Tako je Bjelica snimao Barbosu, koga je "navukao" i da popije malo više, pa je Brazilac u više navrata pozdravljao srpskog košarkaša Bogdana Bogdanovića i u jednom trenutku uzviknuo "Živjela Srbija" (Viva la Serbia), što je pošteno zasmijalo "Profesora" koji je bolje podnio alkohol.

Nakon burne noći, Bjelica je objavio fotografiju Barbose koji leži na podu, što je sigurno posljedica burnog slavlja nakon osvajanja šampionskog naslova.

"Ostao sam bez svog brata!", našalio se Bjelica, a fotografije slavlja pogledajte u snimku koji slijedi...