• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Bjelica dobio loptu u glavu, ali sve za prsten: Srbina još pobjeda dijeli od istorije, a već je viralan! (VIDEO)

Autor Milutin Vujičić

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica postao je viralan zbog "poteza" od prethodne noći kada ga je lopta pogodila u glavu i vratila se njegovom timu u posjed.

 lopta pogodila bjelicu u glavu  Izvor: Twitter/@WorldWideWob screenshot

Golden Stejt je savladao Boston 104:94 i sada ih još samo jedna pobjeda dijeli od šampionskog prstena, čak četvrtog u posljednjih osam NBA sezona!

Ovoga puta Voriorsi su iskoristili domaći teren u San Francisku i snažno su ušli u utakmicu odmah napravivši +16 u prvoj dionici, ali ekipa Bostona je krajem treće dionice imala dobar odgovor kada je došlo do preokreta. Ipak, tada su Kari i Vigins "dodali gas" i Golden Stejt je došao do velike pobjede.

Možda će vas zanimati

Džejson Tejtum je odigrao dobro i ubacio je 27 poena i imao još deset skokova, međutim opet su ga mučile izgubljene lopte, dok ni procenat šuta kroz čitavu seriju nije na nivou dovoljnom da stavi NBA prsten...

Zato na drugoj strani Golden Stejt ima više igrača na koje može da se osloni, tako da je prethodne noći "meč viner" bio Endrju Vigins sa 26 poena i 13 skokova, a malo ko je mogao da pretpostavi da bi upravo on mogao da "rješava" ovako važne utakmice jer je često bježao od odgovornosti.

Klej Tompson je ubacio 21 poen, a Kari je odigrao ispod svojih mogućnosti, prvi put u seriji, tako da je doprinio sa 16 poena, dok su dobri bili i Pejton sa 15 i Pul sa 14.

Srpski košarkaš Nemanja Bjelica za pet minuta nije uspio da se upiše u strijelce, a kao i na prethodnim mečevima poseban zadatak imao je u čuvanju Džejsona Tejtuma i to je ponovo odlično završilo. Ipak, u "hajlajtsima" meča završio je zbog jednog nesmotrenog poteza saigrača Džordana Pula.

Pogledajte!

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu! 

Možda će vas zanimati

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC