• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Nervozni Jokić isključen, Denveru prijeti "metla"! Nikola u ogromnim problemima - novi šamar od Bjelice i Voriorsa!

Autor Dragan Šutvić

Nikola Jokić i Denver pred ispadanjem. Ukoliko se nešto brzo ne promijeni prijeti im "čišćenje"...

 plej of golden stejt denver 2 0 Izvor: Profimedia

Golden Stejt je pobijedio Denver i u drugom meču plej-of serije (126:106). Nikola Jokić (26, 11sk, 4as) je odradio svoj dio posla, ali je vidno nervozan isključen na sedam minuta prije kraja meča. Jasno je bilo da ne može sam. Pomoć saigrača je ponovo izostala, pa tako aktuelnom MVP-ju preti eliminacija već u prvom kolu doigravanja.

Voriorsi su odbranili domaći teren, imaju vođstvo od 2:0 u seriji i ukoliko se Nagetsi ne "probude" u naredna dva meča koji se igraju pred njihovim navijačima doživjeće "metlu". Jasno je to i Majklu Melounu i svima u ekipi, ako se nešto ekspresno ne promijeni, mogu da počnu da pakuju kofere.

Što se meča tiče, Denver je znatno bolje počeo i dva puta je imao dvocifrenu prednost u prvom dijelu (15:26, 31:43), ali je domaći tim uspio da odgovori i da na pauzu ode sa vođstvom (57:49). Po povratku na parket je postojao samo jedan tim. "Ratnici" su dominirali, brzo su prešli "stotku" (101:79), a sve to je stvaralo dodatnu nervozu u gostujućem timu.

Stvari su kulminirale na oko sedam mintua prije kraja kada je Jokić dobio drugu tehničku grešku i isključenje. Nije mogao da se smiri poslije jedne situacije u kojoj nije dobio faul. Svađao se sa sudijom i to se nije dobro završilo.

Voriorsi su na to reagovali tako što su mu mahali, prije svih je to učinio Drejmond Grin, koji pravi velike probleme srpskom centru u odbrani.

Pobjednički tim predvodio je Stef Kari (34, 4as), Nemanja Bjelica je dodao 10 poena. Na drugoj strani su pored 26 poena Jokića dvocifreni bili samo Vil Barton i Monte Moris sa po 12 poena, Brajs Forbs je dodao 10...

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC