Košarka

Novi problem za Pešića pred Eurobasket? Ova fotografija izazvala sumnju - Nikole nema na treningu! (FOTO)

Autor Haris Krhalić

Poslije problema sa povredama nekoliko reprezentativaca Srbije, sada to što je jedan košarkaš propustio trening izaziva sumju.

Izvor: Twitter/screenshot/KSSrbije

Selektor Svetislav Pešić je pričao o tome na koga računa za predstojeći Eurobasket, a dotakao se i povreda nekoliko bitnih igrača. Pričao je o Aleksi Avramoviću, Nemanji Bjelici i Alenu Smailagiću, ali ne i o Nikoli Milutinovu. 

A fotografije sa jučerašnjeg treninga koje su objavljene poslije posjete patrijarha Porfirija nacionalnom timu jasno pokazuju da Milutinova nema na treningu! 

On je prošle sezone imao mnogo problema sa povredama, a najviše ga je mučilo koljeno koje je u nekoliko navrata do sada u karijeri povrijedio. Na startu prošle sezone Evrolige protiv Olimpije iz Milana doživio je tešku povredu, ali je uspio da se vrati u finišu prošle sezone.

Sada se postavlja pitanje da li je u pitanju povreda, odmor ili je zbog nečega trećeg Milutinov propustio trening. Svakako sa nekoliko igrača koji su upitni za Eurobasket i Bogdanom Bogdanovićem koji ga definitivno propušta zbog povrede posljednje što je potrebno ovom timu je da ostane bez još jednog važnog košarkaša.