Košarka

Vidio sam zastave i Luku, jedva čekam da počnem: Kampaco već sve zna o Zvezdi, kad je dobio poziv odmah rekao DA!

Autor Dragan Šutvić

Fakundo Kampaco se nije mnogo predomišljao kada je došao poziv Crvene zvezde.

Izvor: MONDO/Nikola Delić/YOUTUBE/Crvena Zvezda KK mts

Zvezdina bomba je eksplodirala, a sada čekamo i da zaigra! Fakundo Kampaco je stigao u Beograd, sada čeka da Crvena zvezda riješi administrativne probleme koje ima i da zaigra u crveno-belom dresu. 

Povodom njegovog dolaska u crveno-bijeli tabor javili su se Luka Dončić i trenutno najpoznatiji navijač Argentine Hose Migel Polanko, a sada je i sam Kampaco poslao poruku navijačima svog novog kluba. 

Istakao je da je već gledao igre crveno-bijelih, a pogotovo svog saigrača iz nacionalnog tima Luku Vildozu koji je za jako malo vremena u Beogradu oduševio navijače crveno-belih. 

"Ne mogu da sačekam da se sretnem sa navijačima, da zaigram prvi meč ovdje. Jako sam srećan što sam ovdje i nisam se dvoumio kada me je Crvena zvezda zvala. Počeo sam da gledam mečeve i Luku kako igra za ovaj tim tako da ne mogu da sačekam da zaigram ovdje", rekao je Kampaco.

Novi košarkaš tima sa Malog Kalemegdana je upućen i u to da su se na mečevima Crvene zvezde vidjele zastave Argentine, kao i u to da se skandiralo njegovoj domovini. Zbog toga tek jedva čeka da zaigra!

"Potrebno je dvoje za tango! Znam da se ovdje uvijek nađe nekoliko argentinskih zastava, a navijači su na nekim mečevima skandirali "Argentina, Argentina" tako da je to sjajno. Ne mogu da sačekam da zaigram sa Lukom i mojim saigračima", rekao je on. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!