• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Prorekao titulu Mesiju, sad oduševio Zvezdaše! Argentinac zapalio društvene mreže, oglasio se o Kampacu i Vildozi!

Autor Dragan Šutvić

Trenutno najpoznatiji navijač fudbalske reprezentacije Argentine oglasio se i povodom dva pojačanja Crvene zvezde u košarci!

 navijač argentine prognozira da će crvena zvezda osvojiti evroligu Izvor: Twitter/KK Crvena zvezda/Profimedia/MN Press

Hose Migel Polanko je trenutno najtraženiji prognozer u sportskom svijetu! Njegov tvit od pre sedam i po godina u kome prognozira da će Lionel Mesi sa Argentinom osvojiti prvensvo svijeta 18. decembra 2022. godine postao je viralan i obišao je bukvalno cijeli internet. 

Njegovu prognozu je primijetila čak i Evroliga, pa mu se obratila sa zvaničnom naloga na Tviteru. Zapitali su ga da li ima neke prognoze kada je košarka u pitanju! "Ermano, pošto si se "zapalio"... Prognoza za 21. maj 2023?", pitali su, pošto je tog dana zakazano finale Evrolige. 

A u Argentini je izgleda itekako dobro propraćeno sve oko transfera u Beogradu i dolaska Luke Vildoze pa i Fakunda Kampaca u Crvenu zvezdu, pa je ovaj talični navijač napisao: "Nema više prognoza nakon što smo postali svjetski šampioni, ali pošto volim Fakua i Vildozu..."

Očigledno da se je i u Argentini odjeknulo to što su se argentinske zastave pojavile u "Pioniru" i što se skandiralo "Argentina, Argentina", ali ćemo morati da sačekamo dok ne vidimo argentinski bekovski duo u Beogradu. Fakundo Kampaco je stigao, potpisao ugovor, krenuo da trenira, obratio se navijačima, ali neće igrati na narednom meču.

Mora još da se uigra sa ekipom, a problem pravi i zabrana potpisivanja novih igrača koja je na snazi Crvenoj zvezdi i dok taj problem crveno-bijeli ne riješe dvojica "gaučosa" neće moći da zaigraju zajedno. 

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!

Pročitajte i ovo:

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC