• Izdanje: Potvrdi
Čitaoci reporteri

ČITAOCI REPORTERI

Videli ste nešto zanimljivo?

Ubacite video ili foto

Možete da ubacite do 3 fotografije ili videa. Ne smije biti više od 25 MB.

Poruka uspješno poslata

Hvala što ste poslali vijest.

Dodatno
Izdanje: Potvrdi

Ukucajte željeni termin u pretragu i pritisnite ENTER

Kampaco stigao u Zvezdu, ali ne može da igra! Kada će na teren najzvučnije pojačanje crveno-bijelih?!

Autor Dragan Šutvić

Iskusni plejmejker Fakundo Kampaco potpisao za Zvezdu, ali ne može da pomogne novim saigračima.

 kad će kampaco igrati za zvezdu  Izvor: MN PRESS

Crvena zvezda je uspjela - obezbijeđen je najveći potpis u tekućoj sezoni. Nakon nekoliko nedjelja nagađanja, ugovor sa crveno-bijelima potpisao je argentinski organizator igre Fakundo Kampaco, pa navijači nestrpljivo čekaju da na terenu vide čovjeka koji stiže iz NBA. Ipak, na to će morati da sačekaju...

Po prvim infomacijama nakon potpisivanja ugovora, Kampaco neće debitovati na narednom meču Crvene zvezde! Sprski i regionalni šampion u 15. kolu Evrolige gostuje Olimpijakosu u Pireju, a Argentinac taj susret propušta zbog problema koji Zvezda ima. Trenutno je na snazi zabrana registrovanja novih igrača za srpski tim, pa će Faku morati da sačeka.

"Nakon izvještaja Komisije za kontrolu menadžmenta o sudskom postupku koji se vodi protiv Crvene zvezde na osnovu postojećih dospjelih obaveza i propuštanja da dostavi odgovarajuće podatke, finansijsko vijeće je izreklo privremenu mjeru zabrane registracije novih igrača i trenera u klubu", zvanična je poruka Evrolige sa početka decembra.

To znači da će Duško Ivanović u Pireju morati da se osloni na košarkaše sa kojima radi od dolaska u klub, a ponovo će u centru pažnje biti dinamični bekovski tandem Nemanja Nedović - Luka Vildoza. Njima dvojici bi Kampaco mogao da se priključi tek od narednog vikenda, kada crveno-bijeli dočekuju čačanski Borac u ABA ligi.

Pročitajte i ovo

Komentari 0

Komentar je uspješno poslat.

Vaš komentar je proslijeđen moderatorskom timu i biće vidljiv nakon odobrenja.

Slanje komentara nije uspjelo.

Nevalidna CAPTCHA

NAJNOVIJE

Kolumna - Nebojša Šatara

Navijači

MONDO Tim kola

FK BORAC

RK BORAC