ALEEEKSAAA

"ŠTA SAM TI REKAO PRED MEČ?" OBRADOVIĆ POBJESNIO NA ALEKSU NA TAJM-AUTU: Jesi probao to jednom da uradiš!? (VIDEO)

Autor Haris Krhalić

Željko Obradović je burno reagovao na bekove Partizana tokom meča sa Splitom u Hrvatskoj.

Izvor: Arena Sport/Screenshot

Košarkaši Partizana su se u prvom poluvremenu meča sa Splitom u Hrvatskoj mučili, a na tri minuta do odmora trener Željko Obradović više nije mogao da se suzdrži i bio je jako iznerviran prije svega odbranom svog tima. Na kraju su crno-bijeli primili 47 poena za poluvrijeme, a na tajmautu je Obradović prije svega iskalio bijes na bekovima. 

Obratio se Aleksi Avramoviću i Jamu Madaru, koji nisu odradili dobar posao pri čuvanju Dominika Mavre, plejmejkera splitske ekipe. Na mješavini srpskog i engleskog objasnio je šta Partizan mora da uradi kako bi došao do pobjede. 

  • Obradović: Šta sam rekao pred utakmicu? Kad Mavra doda loptu šta radite?
  • Avramović: Deny? (spriječavanje pasa ka igraču prim. aut)
  • Obradović: I? Jesi probao jednom da uradiš? Šta sam rekao? Rekao sam Madaru, a naravno da se Madar ne sjeća! Ni ti se ne sjećaš! Igraš "deny", jer ovo je plan za koji smo se odlučili

Na kraju je Partizan sa minimalnom prednošću od 48:47 otišao na odmor, ali pred "vječiti derbi" koji se igra u narednom kolu ABA lige i koji bi mogao da odluči borbu za prvo mjesto u regularnom dijelu sezone šef struke crno-bijelih je pred odmor zahtijevao mnogo bolju igru, prije svega od svojih bekova.