Košarka

DUŠKO IVANOVIĆ: OPET NAM SE PONOVILO ISTO! Zvezda pobijedila u njegovom gradu, ali jedno mu je zasmetalo

Autor Dragan Šutvić

Crvena zvezda Meridianbet pobijedila je Mornar, a trener crveno-bijelih Duško Ivanović govorio je nakon meča onome što mu se nije svidjelo.

Izvor: Dusan Milenkovic/ATAIMAGES

Crvena zvezda pobijedila je Mornar u Baru ubedljivo, uprkos padu u igri početkom posljednje četvrtine. Tim Duška Ivanovića stekao je prije tih oscilacija dovoljno veliku prednost da Luka Mitrović i Filip Petrušev u završnici povedu srpski tim ka seriji koja je "slomila" domaćina. Slovenac Gregor Glas, bivši šuter Partizana, ubacio je šest trojki, ali je u posljednjih pet minuta ostao bez "benzina".

"Mislim da smo i mi i Mornar pokazali i dobre i loše strane. Imali smo ponovo i pad koncentracije i period loše igre, a na kraju smo pobijedili. Mornar je pokazao da igra dobru, modernu košarku i čestitam im na dobroj sezoni", izjavio je Ivanović na konferenciji za novinare.

Kako se Ivanović osjećao u Baru?

"Hvala od sveg srca na divnom prijemu. Ja sam ovdje bio dok se igralo u školi 'Jugoslavija'. Dugo nisam bio, sviđa mi se dvorana, ambijent... Svaka čast", dodao je Zvezdin trener.

Zajedno sa ekipom, Ivanović će se vratiti u Beograd na pripremu za ponedeljak i gostovanje Cedevita Olimpiji, u poslkednjoj utakmici ligaškog dijela regionalnog takmičenja.

Ukoliko želite da vidite dodatni sadržaj posjetite Mondo Pređi na sajt

Pratite sve sportske vijesti na jednom mjestu, budite dio Mondo sportske zajednice na Viberu!