Tako je!

Gurao se sa Nikolom, pa reagovao na Tviteru! Vlasnik Finiksa se oglasio o skandalu - evo šta kaže za SUSPENZIJU!

Autor Bojan Jakovljević

Srpski centar ga odgurnuo, a on želi da vidi Nikolu Jokića na parketu i u nastavku serije.

Izvor: Twitter/The Athletic/Screenshot

Nikola Jokić je u četvrtom meču protiv Finiksa prikazao još jednu spektakularnu partiju, ali je taj susret obilježio i njegov sukob sa vlasnikom Sansa Metom Išbijom. Srpski centar i prvi čovjek tima iz Arizone ušli su u klinč pored samog terena, kada je najbolji igrač Nagetsa pokušao da uzme loptu koja je napustila igru.

Tada je nastala gužva zbog koje mnogi smatraju da Nikola Jokić treba da bude suspendovan, ali takvog mišljenja nisu srpski košarkaš, niti Met Išbija! Vlasnik Finiks Sansa oglasio se na društvenim mrežama i poručio da ne želi da srpski košarkaš izostane sa mečeva između Denvera i tima koji je u njegovom vlasništvu.

Pogledajte njihov sukob:

"Velika pobjeda Sansa sinoć u nevjerovatnoj seriji! To bi trebalo da bude i jeste jedina priča. Suspendovanje ili kažnjavanje bilo koga zbog sinoćnjeg incidenta ne bi bilo ispravno. Jako poštujem Jokića i ne želim da vidim tako nešto. Uzbuđen sam zbog pete utakmice! Naprijed, Sansi", napisao je na Tviter profilu Met Išbija.

Naredni meč u seriji Denvera i Finiksa igra se 10. maja od četiri ujutru po srpskom vremenu, dok je šesti susret ova dva tima na programu dva dana kasnije. Kao prvoplasirani tim Zapada na kraju ligaškog dijela Denver Nagetsi će imati prednost u eventualnoj sedmoj utakmici, ukoliko bude potrebno da se i ona odigra.